>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
fnfe 57

fnfe

Użytkownik
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
cytat z dnia 13 kwietnia 2019 10:17 przez fnfe
cytat z dnia 13 kwietnia 2019 10:11 przez quick.

https://forum.bukmacherskie.com/temat/156254-atp-tour-monte-carlo-14042019-21042019/?page=1#post-6832674

Pierwsza analiza na dziś, typy ogólnie w temacie. Będzie chyba jeszcze jedna. 

Fajnie, że się udzielasz ale... Rozumiem, że gdy przyjdzie okres gdzie wszystko oddasz bukowi z nawiązką nie przestaniesz tak, jak ostatnio ochoczo podliczać wszystkiego i się udzielać?

Wszystko raczej podliczone, moim zdaniem. W temacie zrobione staty, w działach dzisiaj coś rozliczałem(może coś przeoczyłem, dużo obowiązków mam), także nie rozumiem?

Nie rozumiem też, dlaczego kolejna osoba atakuje mnie...Hmm, może jest to związane z kolorem, albo z rosnacym fejmem. Zdarza się. Sami piszcie analizy, udzielajcie się, to Wam też to przyjdzie. A jak Wam nie chodzi o kolor i analizy, to nie powinniście nawet o tym wspominać. 

A tak swoją drogą, jesteś na tym forum już kilka dobrych lat i multi konto po raz 6/7/8? Za każdym razem dostajesz po dupie, staty masz mega słabe, a Ty mi śmiesz coś udowadniać? Wyluzuj ????

https://forum.bukmacherskie.com/temat/156254-atp-tour-monte-carlo-14042019-21042019/?page=1#post-6832674

Druga analiza i ostatnia, póki mam czas będę pisał. Pozdro.

Otrzymane punkty reputacji: +1
moleziusz 3,9K

moleziusz

Użytkownik

Teraz pewnie pograją w 3.kwarcie ale idę na opak ????

Edit:

I to jeszcze na koniec, a ja zmykam do prac domowych.

Mój siadł ✅

Forumowy nie ⛔

Moje typy: 5/6 ✅

Z forum:0/2 ⛔

fnfe 57

fnfe

Użytkownik
cytat z dnia 13 kwietnia 2019 10:23 przez quick.
cytat z dnia 13 kwietnia 2019 10:17 przez fnfe
cytat z dnia 13 kwietnia 2019 10:11 przez quick.

Pierwsza analiza na dziś, typy ogólnie w temacie. Będzie chyba jeszcze jedna. 

Fajnie, że się udzielasz ale... Rozumiem, że gdy przyjdzie okres gdzie wszystko oddasz bukowi z nawiązką nie przestaniesz tak, jak ostatnio ochoczo podliczać wszystkiego i się udzielać?

Wszystko raczej podliczone, moim zdaniem. W temacie zrobione staty, w działach dzisiaj coś rozliczałem(może coś przeoczyłem, dużo obowiązków mam), także nie rozumiem?

Nie rozumiem też, dlaczego kolejna osoba atakuje mnie...Hmm, może jest to związane z kolorem, albo z rosnacym fejmem. Zdarza się. Sami piszcie analizy, udzielajcie się, to Wam też to przyjdzie. A jak Wam nie chodzi o kolor i analizy, to nie powinniście nawet o tym wspominać. 

A tak swoją drogą, jesteś na tym forum już kilka dobrych lat i multi konto po raz 6/7/8? Za każdym razem dostajesz po dupie, staty masz mega słabe, a Ty mi śmiesz coś udowadniać? Wyluzuj ????

Druga analiza i ostatnia, póki mam czas będę pisał. Pozdro.

Człowieku, możesz mieć  i kolor tęczy nie obchodzi mnie to, bo nie zwracam na to uwagi. Pamiętam jakiś czas też twoją aktwność a gdy przestało wchodzić zniknąłeś z forumka. Piszesz, że jeśli bedziesz miał czas to będziesz wrzucał no i domyślam się, że gdy typy przestaną wchodzić to i czasu zabraknie. Jak to pisał jeden użytkownik, grając po statch z bukiem nie wygrasz.

Otrzymane punkty reputacji: +20
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
cytat z dnia 13 kwietnia 2019 09:07 przez quick.

Bouzkova @ 1,65

6:2, 6:1 ✅

Panie @fnfe nikt tu nie gra po statach. Statystyki są oparciem do typu, no ale przecież co Ty możesz wiedzieć o tym. Obserwuje Twój temat, po 2 tygodniach wróćmy do dyskusji, bo już nie jeden próbował tak dogadywać, a potem był cichutko ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom