To też jest jakiś wyczyn, żeby z Barcelony w ciągu 2-3 lat zrobić drużynę, która nie potrafi pograć piłką pod presją i tak zniszczyć środek pola, że mają wielki problem rozegrać piłkę w ataku.
Nie będzie wiecznie wygrywać drużyna z Hiszpanii, angielskich klubów trochę nie było w finale a tym razem może jeszcze się zdarzyć że dwa pierwsze miejsca to Live i Totki zajmą ????
Aczkolwiek dla odmiany i świeżości chciałbym Ajax z Live w finale i Live żeby wygrało 3:2 bo 5 eleganckich bramkach ale to tylko moje bajki ????
Panowie podpowie ktoś co jest z meczem kosza Venezueli co podałem ,był na live o 22 i po chwili pisało finisz ,to co jest a na flasz score brak Koszu Venezueli
Jak nikt nie podpowie to poczekam na wynik do jutra bedzie wpisany na bank ,chyba z eprzełożone jest
Przypomina się mecz PSG - United. Bramki z czterech liter, po błędach lub po zamieszaniu. Nie lubi takich meczów, Barca bez zaangażowania jakby grała mecz w lidze po zdobytym mistrzostwie.
Jeszcze przed meczem kurs na triumf angielskiej drużyny w LM był 7,5. Ciekawe czy zdjęli już ofertę
YNWA po meczu razem z piłkarzami coś niesamowitego.
Patrząc jak grała Barca to oni chyba myśleli, że jak nie ta okazja to będzie jeszcze innych 10 i coś ustrzelą. a tu zonk jak w Rzymie. Brawo Liverpool, prawdziwy kolektyw i drużyna z charakterem.
Nie wiem czy z szacunku do dziedziny jaką jest sport warto porównać to co stało się dzisiaj z Barcelona do rewanżu Najmana na kolejnej swojej gali z Bigisem, ale coś w tej powtarzalnosci może być na rzeczy.