>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
cytat z dnia 4 maja 2019 11:39 przez kropson1988

Karolina Muchova mecz @1,91 Betsafe.

Dobra ⛔. Nie mam pytan . Wczoraj odpieprzaly sie cyrki majac Garina w drugim secie , majac Fucsovica na mecz , dzisiaj Muchova od drugiego seta gra koncert , w trzecim secie juz na poczatku lamie na 2*:0 , zaraz oddaje ale potem znow lamie na 3*:2 zeby ostatecznie przegrac . Nie wiem czy ciąży nade mna jakies fatum , czy poprostu mam jakiegos pecha , czy jeszcze cos innego ale poprostu widzac takie rzeczy i takie cyrki no czlowiekowi sie odechciewa . Ilez ku.. mozna miec zagranego kogos w tenisie i bedac juz przekonanym , ze typ idzie w dobra strone nagle jak na zlosc wszytsko sie odwraca . Dosyc tennisa do obstawiania . Ogladac bardzo lubie ale ten sport do gry nie jest kompletnie . 

staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik

w meczu sabalenki w kazdym jej gemie serwisowym robi po 2 dfy. kurs u ruska, ze padnie w jej gemie serwisowym podwojny to 1.85 opcja warta gry tak czy siak.

E: przez caly mecz byl kurs 1.85, napisalem tylko juz kurs 1.60 heh

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
cytat z dnia 4 maja 2019 13:57 przez kropson1988
cytat z dnia 4 maja 2019 11:39 przez kropson1988

Karolina Muchova mecz @1,91 Betsafe.

Dobra ⛔. Nie mam pytan . Wczoraj odpieprzaly sie cyrki majac Garina w drugim secie , majac Fucsovica na mecz , dzisiaj Muchova od drugiego seta gra koncert , w trzecim secie juz na poczatku lamie na 2*:0 , zaraz oddaje ale potem znow lamie na 3*:2 zeby ostatecznie przegrac . Nie wiem czy ciąży nade mna jakies fatum , czy poprostu mam jakiegos pecha , czy jeszcze cos innego ale poprostu widzac takie rzeczy i takie cyrki no czlowiekowi sie odechciewa . Ilez ku.. mozna miec zagranego kogos w tenisie i bedac juz przekonanym , ze typ idzie w dobra strone nagle jak na zlosc wszytsko sie odwraca . Dosyc tennisa do obstawiania . Ogladac bardzo lubie ale ten sport do gry nie jest kompletnie . 

Może nie masz pojęcia o tenisie i nie rozumiesz, że nie da się trafiać w nim wszystkiego bo ciąży tu zbyt wiele czynników, a granie na Muchovą, ktora wczoraj zgłaszała problemy zdrowotne do trenera i dziś ewidentnie sie paliwo skończyło.

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
cytat z dnia 4 maja 2019 13:02 przez miki19

@1.7 Kuznetsova , Sabalenke to na paraolimpiade krowę ulaną :)

✅✅✅✅ Łatwooo :) dla mnie wiadome było, że to coś ulane, które robi same błędy własne  nie ugra tego :)

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik

Rumunia w hokeja ładnie potopila overy. Jak się strzału nie oddaje przy przewadze 5 na 3 w 1. tercji to nie ma co liczyć na bramki. 

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 4 maja 2019 11:35 przez tomcioomen666

Hokej Godzina -12:00

ROMANIA - NETHERLANDS over 5,5 1.90

⛔

Nie wykorzystywane sytuacje w przewadze i tylko 4 gole 

orzelasty 124

orzelasty

Użytkownik

Bornemouth gra o 2 więcej i oni w ogóle pressingu nie używają...porażka. Rudy się wydziera z ławki by wyżej podeszli a oni jakby jaja mieli powiązane

Otrzymane punkty reputacji: +1
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis

Aluron Warta @ 2,88

DW 3-0 @ 8,5

Dw 3-1 @ 6,9

Poszły konie na Polaków w hokeja przy okazji, typy w dziale.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom