>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 20:20 przez pawel1908

3 Niemiecka

Munster- Meppen 1 @2,8

65 minuta 1:1

(To 3 Niemiecka także z dystansem...)

FT 1:1 Gospodarze od 93 minuty w przewadze zawodnika i nie potrafią wygrać... :)

➖

&nbsp;

Nie wiem tu czy lepiej aktualizować, czy cytować posty ???? Jest jakiś regulamin ? ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość

Panowie gdzie są obrazki sie kryją pod jakim bo naciskam obrazek i pisze podaj adres a żebym miał tak jak przedtem to co zrobić

Dzięki za pomoc 

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 21:12 przez tomcioomen666

Panowie gdzie są obrazki sie kryją pod jakim bo naciskam obrazek i pisze podaj adres a żebym miał tak jak przedtem to co zrobić

Dzięki za pomoc 

&nbsp;

Chyba najprościej dodawać emotki tak jak w smsie ( chociaż to tylko jak ktoś z telefonu piszę - jak Ja ) 

Na kompie to chyba z tego panelu jak klikniesz ????|    to się otwierają mordki...

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 21:17 przez tyksiol

Jazda Pool po wygrana ! Zamykają fajne kupon :p

&nbsp;

Nie chce nic mowic ale... Liverpool lubi sobie komplikowac walke o mistrza...Do tego H2H i dosc dobrze grajacy u siebie ostatnio Southampton... Nie zdziwi mnie remis ale to tak luzno ode mnie. GL

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 21:18 przez pawel1908

Chyba najprościej dodawać emotki tak jak w smsie ( chociaż to tylko jak ktoś z telefonu piszę - jak Ja ) 

Na kompie to chyba z tego panelu jak klikniesz ????|    to się otwierają mordki...

&nbsp;

Dziękuję znalazłem sposób jużpisze kolorami wyniki tylko bez obrazków widać będzie przy każdym typie jaki wynik i kolorek potwierdza zielone trafione ,czerwo minus,niebieski zwrot

Dzieki Paweł za pomoc 

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik

To idę w BTS-y...

Miedź - Cracovia BTS @1,61

(w przerwie 2:0)

Mainz - Freiburg BTS @1,69

(w przerwie 3:0)

Ako: @2,72 Gram w dublu 

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik

Southampton v Liverpool / Southampton over 1,5 gola @ 2.5 WH

Liverpool musi wygrywac mecze wiec cisnie do przodu a z tyl pozostawia dwoch CB. Southampton ma szybkosc i kreatwysnosc i swoje szanse w drugiej polowie beda mieli. Liverpool bedzie cisnal po wygrana, beda sie powoli otwierac, a gospodarze beda kontrowac. Moim zdaniem Liverpool straci drugiego gola. 

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 21:19 przez quinty

4 mapa Splyce @2.75

Bardzo dziwne picki z obu stron. Może pójść w każdą ze stron, spróbuję pograć. 

&nbsp;

Minus

Gdyby nie ten Veigar, który jest bezużyteczny na carry, to myślę że by dali radę. 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom