>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 23 kwietnia 2019 18:04 przez tomcioomen666

Warberg - Hagunda 1  1.70

SB-Pro W - PSS W 1  1.80 

ako-3.06

Najpewniejszy warberg na 19 ostatni mecz stan 2-2 i musza wygrać i awansować do finału bo gramy do 3 zw u siebie powinni wygrać i i awansować do finału 

Mam nadzieję z eokazji nie wypuszcza u siebie 

jak ktoś ma niech gra kurs dobry jest 

w sts jest po 1.65 w toto mixie brak i w fortunie 

Lece do sts bo do 20 jest czynny i wale za sporo

Powodzenia ziomeczki !!!!

4-3 ✅

4-2 ✅

ako ✅

Ciężko było ale się uało z 1-3 na 4-3 w 3 tercji nawalili 2 szybkie gole na remis i w końcówce decydujący gol 

ja musiałem wyjść żeby się nie stresować ale sie udało i są w finale jak przeczuwałem dali rade 

Dziękuje udało się coś trafić wreście singielka w ziemniaku a tak to mnie przekręcił gofin na 3 koła ponad z ziemniaka wszystko weszło tylko on nie ,ale sie wnerwiłem 

Djurgarden daje zarobić 3-0 po 2 tercjach ,nie wiem czy wejdzie 4,5 i 3,5 jak dałem ,ale jest dobrze pospacerowałem dotleniłem się przed spaniem ,wyczyściłem złe myyśli ,bo mnie nachodzą ostatnio i coś głupiego zrobie jak będzie sie nasilać ,a  znikim nie gadam o tym bo nie mam z kim 

U 0

Gość

Djurgarden 4-1 jest 4,5 trafione pięknie udało się ale to z adrobne tylko było nie cała 100 do przodu na singielku podatek mi zżarł sporo ,co zrobić wygrana jest i to się liczy 

Miłego wieczorku wszystkim 

Boston wygra w NHL?? bo kumplowi podpowiem żeby wygrał bo on gra przez neta ja też  w zagranicznym i niewiem czy ma ryzkować mój kumpel zaryzykował Warberga i się opłaciło 

Już mi pogratulował na gg i telefonicznie 

A nie wiem czy Boston ma zagrac bo niechcem zeby wtopił

Ktoś podpowie bo ja z nhl jestem słaby 

Zagraliśmy Canade i Bułgarje w hokeja za sporo po małych kursach ,ale dobre pare zł wygrać nawet 50zł jak na djurgardenie over 3,5 ,4,5 było 1.65 większy kurs był niż umnie w necie 

no jest pięknie 

Odpszcze sobie wszystko ,nie mam pomysłu na nockę ,chociaż moz epiłkę na 1,5 sobie walne ale i tak nie wiem czy wejdzie ,staty mnie nieraz zawodzą 

Djurgarden 5-1 ale poszli a kurs 2.20 było przed meczem jak pisałem w innym poście ,trudno że nie pograłem ,ale jest i tak fajnie 4,5 trafione  i to się liczy

Frolunda powinna finał wygrać spokojnie moim zdaniem bedzie stan 1-1 po 2 meczach i chyba jutro zagram awans karpat i frolunde jak bedą fajne kursy 

U 0

Gość

SHAMROCK ROVERS - BOHEMIANS DUBLIN over 2,5 1.90

To mi kolega podpowiedział ten typ 

oby weszło zaufałem mu

ja bym zagrał jeszcze

SHAMROCK ROVERS - BOHEMIANS DUBLIN -1,5 2  1.50

SHAMROCK ROVERS - BOHEMIANS DUBLIN -2 2  2.30

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik

Koguty jak to Koguty, coś pewnie wcisną pod koniec, także Tottki - Brighton over 0,5 FT bym stawiał, Unibet nie działa więc lipa.

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom