ja nie mowie że jesteś Janusz, janusze to te dziady co piją piwko i 200 ml soplica smakowa i idą do buka pograć tasme za 2 ciaki !No oki jestem Janusz i sponsoruje efortunke a Ty którego sponsorujesz ???? ?
hakerzy ????"Planowana konserwacja" - dobre sobie - przecież nie było żadnego info na ten temat, chyba grubsza awaria. Ja przed 17.00 chciałem odpalic i juz nie działało
http://live.harleyquinnwidget.com/streamvideo12/coric-vs-berdych-live-stream-4863429.htmla masz stream? czy w tv oglądasz?
dzięki za chęci - nie chciało mi coś odpalić
bo na tych streamach musisz tym małym krzyzkiem wyłaczycz reklame tego jokera bo za nim jest przycisk play i leci meczyk ????dzięki za chęci - nie chciało mi coś odpalić
Najważniejsze że Coric wygrał ????
Podalem już przed chwilą. Dobrze że ktoś też tak myśli.Barcelona powyżej 4,5 różnych value bet kurs 1,86
To było do przewidzenia ????I Kepa na ławce, a miało nie być zadnych konsekwencji. Nie zdziwie sie jak pilkarze zagraja na zwolnienie Sarriego.
Jak kepa nie wybroni w karnych pucharu to murowana ławka za kadencji sarriego
GKS Katowice vs Unia Oświęcim hokej typ: over 4,5 kurs: 1,72 oraz Unia over 1,5 kurs: 2,4 (Melbet) po 1 tercji jest 0:0 a dotychczasowe mecze obfitowały w bramki. Trochę się dzieję więc liczę na emocje.
Masakracja 0:3 haha over 1,5 na Unie siedzie , a typ na over 4,5 i na Giekse na iAle jaja Gieksa przegrywa 0:1 piękne te play offy w hokeju. Generalnie mają problem ze sforsowaniem defensywy, no ale to jest 5 mecz w dodatku u siebie i jak przegrają to Unia wyjdzie na prowadzenie 2:3 i będzie miała mecz u siebie. Trzeba spróbować tą Giekse po kursie 2,4 (Melbet) że wygrają jeszcze w czasie regulaminowym, po 2 tercjach 0:1, to by była mega sensacja jakby przegrali.