dobrze mówiłeś - oby skreczowałCzułem, że Coric coś odwali tak jak mówiłem cyrk ????
BttsFK Sarajevo - Zrinjski BTTS @2.2
Easy
co to za avatar?dobrze mówiłeś - oby skreczował
heeh a stare, gdzieś kiedyś znalazłem takie zdjęcieco to za avatar?
28:25 Spartakno i na dzisiaj oprócz swojej piłeczki do piwka dodam jeszcze ruski Handball Spartak - Nava
Spartak 1.48
Nie sądzeEj mam takie głupie pytanie .. bo został mi set corica i 3k do wyjścia, czy jeżeli jest ta JEBA... konserwacja na stronie efor tony to jest możliwość że jakoś cofnąć kupony z ostatniej godziny przed konserwacja czy coś takiego ? Wiem że może to głupie pytanie ale bardzo bym prosił o odpowiedź kogoś kto wie coś na ten temat.. w skrócie chodzi o to czy moga mi usunąć jakoś kupon przez tą konserwa9cję który zagrałem jakoś 1-2 h przed.. z góry dzięki !!!
nie no nie róbmy jaj, po prostu kupon masz i nic nie powinno sie wydarzyć - no chyba że fortuna bankrut i sie zawinęłaEj mam takie głupie pytanie .. bo został mi set corica i 3k do wyjścia, czy jeżeli jest ta JEBA... konserwacja na stronie efor tony to jest możliwość że jakoś cofnąć kupony z ostatniej godziny przed konserwacja czy coś takiego ? Wiem że może to głupie pytanie ale bardzo bym prosił o odpowiedź kogoś kto wie coś na ten temat.. w skrócie chodzi o to czy moga mi usunąć jakoś kupon przez tą konserwa9cję który zagrałem jakoś 1-2 h przed.. z góry dzięki !!!