pawel1908
Użytkownik
0:0 i klątwa "ostatnich drużyn" trwa : )Ja to spróbuję na zwykłe zwycięstwo, choć ostatnie drużyny jakoś ostatnio nie chcą mi przegrywać : )
Atletico Tucuman @2,45 ( przerwa 0:0 )
0:0 i klątwa "ostatnich drużyn" trwa : )Ja to spróbuję na zwykłe zwycięstwo, choć ostatnie drużyny jakoś ostatnio nie chcą mi przegrywać : )
Atletico Tucuman @2,45 ( przerwa 0:0 )
ehhhSofya Zhuk @2.5 WH
Potosi szybko, dzięki
5/3 dla Zhuk w drugim, przy 5/4 3 meczowe przy serwisie przeciwniczki niewykorzystane .Od 5/3 7 gemów przegrane z rzędu. W Fortunie po 1 gemie trzeciego seta wycofali mecz z oferty. Pewnie nie miało wplwu to, że grały dwie Rosjanki ????
Ostatnia nocna próba:
Defensa - Boca BTS @2,4 ( 10 minuta 0:0 )
Wszystko zależy od banku, ja jakoś nie narzekam w betssonie i unibet. Wypłata o 3 w nocy, przed 12(bo o 12 mam pierwsze księgowanie) kasa na koncie...Te Trustly to jest jakaś kpina od pewnego czasu. Pieniądze wysłane w sobotę jeszcze nie dotarły, pewnie będą dopiero jutro wieczorem ???? .
Verdasco jak na razie milion niewymuszonych napewno chce oddac 1 seta bo robi takie bledy ze głowa małaNa dobry początek
Verdasco 2:0 @2,18
Start 11
Sorry, że tak późno się wcinam, ale tam mocno wietrznie jest. Biorąc pod uwagę głowę Dasco, jego często techniczną grę, to nie wskazywało na nic dobrego. Do tego Fabbiano regularny jest.Na dobry początek
Verdasco 2:0 @2,18
Start 11