U
2,7K
Przesadziłem ale nie chciałem dopisywać że graczy grających regularnie w tourze można policzyć na palcach jednej rękiJasne Foggini, Thiem i Sxhwartzman co tydzień grają w challengerach na cegle ????
Dlatego piszę januszowy. Pomiędzy obiema ekipami jest przynajmniej klasa różnicy w jakości i Tottenham jak się chce liczyć w walce o tytuł to pokaże im dzisiaj miejsce w szeregu.Tottki @1.70? Ja bym nie brał nawet @2, nie można pozostać biernym wobec formy Burnley, a dzisiaj grają u siebie, gdzie w ostatnim meczu ze Spurs na Wembley było męczenie buły do końca i wynik otwarty do ostatniego gwizdka... Peace:victory:
:champagne:Arsenal Kiev rezerwy - Desna rezerwy over 0.5 Ht @5,00 bet365
Faktycznie Fog przegrał 3 mecze z rzędu ze średniakami. Coś to kolano chyba nie wyleczone. Młody jednak wczoraj gonił Munara aż miło. Cuevas mi zamyka dubla na wygranie Rio z kursem 16, gdzie teraz mogę zamknąć przy @ 7. Po obejrzeniu wczoraj młodego zaczynam mieć wątpliwości czy Cuevas wygra cały turniej tym bardziej, że oddał seta Ramosowi. Felix wygląda naprawdę dobrze po względem szybkościowym, serwis 225 km/h wczoraj, a Cuevasa gra już 3 tydzień z rzędu na cegle. Chyba będę zamykał i polował Felixa na live. W taśmie go już wrzuciłemPrzesadziłem ale nie chciałem dopisywać że graczy grających regularnie w tourze można policzyć na palcach jednej ręki
Chyba tak, zagrany już dawno bo myślałem że kursy spadną ale jakoś się trzyma to.Peier 1-6 dzisiaj @1.7 chyba promocja?
A jednak mocno dostali 0:3Pilka Hong Kong Pegasus vs Kitchee typ: 1x kurs: 2,7 (Melbet) w sumie to dwie wyrównane drużyny a gospodarze dobrze sie spisuja u siebie. Dziwi mnie ten kurs wiec próbuje.
Cash-Out Zwrot stawki 6,919