>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Górnik Zabrze - Wisła Kraków, Both team to score, @1.80, 0:0 w 6 minucie, stawka x2
Jak narazie to tam &quot;dziury&quot; u jednych i drugich... over 2.5 po @1.90 również do gry

edit
2x⛔
2:0...
Wisła...

K 0

kropson1988

Gość
Siatkówka kobiet GCB Centrostal Bydgoszcz wygrają mecz @5,3 , drugi set @2,6 i +2,5 handi setowe @1,68 Betsafe . Oglądałem pierwszy set i doszły na 1 pkt straty , a miały bodajże chyba 4 czy 5 i mało brakowało do remisu tylko jak nie blok poszedł od Łodzi , to w out , to w antenkę . No nic zobaczymy .

K 0

kropson1988

Gość
Heh jakie te baby są żałosne w tych sportach to naprawdę aż coś się robi jak się to ogląda . Prowadziły na początku bodajze 8:4 i potem serie leciały po 3-4 pkt . Nagle zrobiło się 22:18 dla Łodzi , Bydgoszcz dochodzi na 22:21 i ma kontrę nie wykorzystują i idzie seria do końca seta dla Łodzianek . No to jest patologia w pełnej krasie . Minus na drugim secie czekam na koniec meczu i rozlicze całość .

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dawno nie widziałem tak beznadziejnie broniącej drużyny jak Wisła. Dramat totalny.
Błaszczykowski dostosował się do poziomu kolegów.

modelinho 22,1K

modelinho

Użytkownik
MKE Ankaragucu v Kasimpasa, MKE over 1,5 bramki @2,85
Giresunspor v Umraniyespor, BTTS, @2,05
BTTS ✅
i czekamy na MKE Ankaragucu v Kasimpasa, MKE over 1,5 bramki @2,85 (na razie 1-0 do przerwy)

Otrzymane punkty reputacji: +5
szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Wydawaloby sie ze obrona powinna byc najpewniejsza formacja bo sa zgrani i doswiadczeni a tu blad za bledem
Ale jak tam grają tacy zawodnicy jak Pietrzak to co się dziwic, on nawet ciężko miał sobie poradzić w I lidze, ja pamiętam jak kibice w Katowicach byli zadowoleni ze ododchodzi, w ofensywie może coś tam próbuje , dośrodkowanie czasami mu wyjdzie ale w defensywie to ten chłop jest całkowita porażka.
Kibice Wisły nie długo będą żałować że jeszcze żyją i muszą grać w tej ekstraklasie. Powinno być już 6:0 :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom