Oglądałeś ten mecz ?Jestem zachwycony Wawrinką. Pogonił Raonica 2:0 z taką łatwością, że wraca stary dobry Szwajcar ????
A nie o spalony chodziło? !Najlepsze ze courtouis ani nikt z realu nie reklamowal faulu na bramkarzu
Frolunda 2-0FROLUNDA HC U20 - HV71 U20 1 2.20
FROLUNDA HC U20 - HV71 U20 -1 1 2.60
NURNBERG ICE TIGERS - ISERLOHN ROOSTERS 1 1.70
NURNBERG ICE TIGERS - ISERLOHN ROOSTERS -1 1 1.90
Tak,ze zawodnik bedacy na pozycji spalonej utrudnial interwencje bramkarzowi. Ale co on mial zrobic, zdematerializowac sie? Nawet nie skakal do pilki.A nie o spalony chodziło? !
A to machnięcie nogą to co?Tak,ze zawodnik bedacy na pozycji spalonej utrudnial interwencje bramkarzowi. Ale co on mial zrobic, zdematerializowac sie? Nawet nie skakal do pilki.
Powiem tak, ajax duzo lepszy ale nic nie strzelili. Strasznie kombinuja jak dochodza do pola karnego. Niestety wyrachowanie realu ich pokara.
trainBył już wybór map w meczu Fnatic - Winstrike ?
HLTV pokazuje bany na wszystko xD
A to machnięcie nogą to co?
Czynny udział w akcji, jak wolisz to przeszkadzanie i zamykam temat, bramkarz z czarnej listy.
poszedłbym lekko w jakieś handi na Winstrike w takim razie, chyba że Fnatic specjalnie tak chciałotrain
ja w temacie CS:GO dałem +4.5 na Winstrike @1.85 i uważam to za value.IEM Katowice nagroda za najlepszy event roku zapewniona ????
poszedłbym lekko w jakieś handi na Winstrike w takim razie, chyba że Fnatic specjalnie tak chciało
Zastanawiałem się nad bttsem w końcu dałem...Witam Wszystkich, śledzę już jakiś czas ten temat, w końcu mogę też pisać ????
Zacznę od meczu Reading - Blackburn BTS przy stanie 1:0, obecnie przerwa @1,83
Ps. Szacunek dla niektórych osób, które w swoich dziedzinach mają naprawdę sporą wiedzę. Są też tacy, którzy strasznie irytują swoimi wpisami, ale nie czas i miejsce...