>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
verno 763K

verno

Znawca - Hokej
mchal pytanie mam, jeśli gram na fragi zawodnika i zabije on swojego to jest to odejmowane czy się nie liczy?

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
mchal pytanie mam, jeśli gram na fragi zawodnika i zabije on swojego to jest to odejmowane czy się nie liczy?
Nie no to nie MM że Ci odejmie fraga w tabeli ???? Normalnie się liczy. Chociaż to chyba i tak nie będzie miało znaczenia, bo nie istnieją w drugiej połowie.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
No i pięknie Dzumhur to jest gość jednak pyknal greka na lajcie ????
Miałem grać Tsitsipasa w pewnym momencie meczu, kiedy kurs znacznie przekraczał 2, liczyłem że się podniesie a tu lipa. A więc Dzumhur wygrał pierwszy mecz w tym sezonie i to z &quot;trójką&quot; turniejową ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Miałem grać Tsitsipasa w pewnym momencie meczu, kiedy kurs znacznie przekraczał 2, liczyłem że się podniesie a tu lipa. A więc Dzumhur wygrał pierwszy mecz w tym sezonie i to z &quot;trójką&quot; turniejową ????
Ja postawiłem na początku 3 seta po kursie 3.2 jak Dzumhur ładnie utrzymal 2 raz podanie bo czułem że może być przełamanie serii bosniaka no i było strasznie mało niespodzianek i jakoś tak poczułem że to jest to ???? a Grek myślę że mógł trochę odpuścic bo chce odpocząc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom