uzytkownik-76505
Użytkownik
Powinni się rozkręcić (Zywoo i reszta), chyba o to chodziło .piszesz z telefonu i zamiast "powoli" słownik wrzucił powinni ???? ?
Powinni się rozkręcić (Zywoo i reszta), chyba o to chodziło .piszesz z telefonu i zamiast "powoli" słownik wrzucił powinni ???? ?
Nie no to nie MM że Ci odejmie fraga w tabeli ???? Normalnie się liczy. Chociaż to chyba i tak nie będzie miało znaczenia, bo nie istnieją w drugiej połowie.mchal pytanie mam, jeśli gram na fragi zawodnika i zabije on swojego to jest to odejmowane czy się nie liczy?
Tyloo win
@1.80
STS
Wyglądają bardzo solidnie jak na razie, żal nie zagrać
Pisałem, że Tyloo będzie mocne i to się potwierdziło, ale Vitality masakra ????Vitality - Tyloo over 26,5 @2,1
Cuneo - Siena x2 @ 2.38
Miałem grać Tsitsipasa w pewnym momencie meczu, kiedy kurs znacznie przekraczał 2, liczyłem że się podniesie a tu lipa. A więc Dzumhur wygrał pierwszy mecz w tym sezonie i to z "trójką" turniejową ????No i pięknie Dzumhur to jest gość jednak pyknal greka na lajcie ????
Ja postawiłem na początku 3 seta po kursie 3.2 jak Dzumhur ładnie utrzymal 2 raz podanie bo czułem że może być przełamanie serii bosniaka no i było strasznie mało niespodzianek i jakoś tak poczułem że to jest to ???? a Grek myślę że mógł trochę odpuścic bo chce odpoczącMiałem grać Tsitsipasa w pewnym momencie meczu, kiedy kurs znacznie przekraczał 2, liczyłem że się podniesie a tu lipa. A więc Dzumhur wygrał pierwszy mecz w tym sezonie i to z "trójką" turniejową ????
po co gram takie wynalazki to sam nie wiem ????Mumbai City over 1,5 @3,4