>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
WBA 1X @ 1.95
to jest setunia, miałem to grać czyste 1 PRE na przełamanie w końcu u siebie, ale czekałem na wyższy kurs !!!

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Kurdelebele postawiłem mnóstwo kasy na Manchester bo mi mówili że psg kontuzjowanego i rezerwa wyjdą a tutaj psg ciśnie bardziej Manchester i tylko kwestia czasu aż wcisna gola. Panowie jak to widzicie?
co na to dziadzia?
dziadzia jest? a zkim rozmawiam? a ze zdzisiem ! zdzisia nie znasz? jakiego zdzisia kur,,,,?? ???? ???? ????
WBA 11111
Arkas izmir 2.72
siatkówka
mam, angielski komentarz
⛔
WBA @2.25

K 0

kropson1988

Gość
Hah United u siebie 0:2 z PSG bez Neymara , bez Cavaniego no to dwa kupony zagrozone i to bardzo . Na czysty win nawet nie licze diablow ale i na mecz z x bedzie ciezko . Ehh .

P 2,4K

promark

Użytkownik
PSG w pierwszej połowie nie istniało, United atakowało ale sytuacji bramkowych mieli 3-4.
Druga polowa PSG dwie akcje i 100% skuteczności
Brutalne ale taka jest piłka

nole 6,1K

nole

Forum VIP
PSG w pierwszej połowie nie istniało, United atakowało ale sytuacji bramkowych mieli 3-4.
Druga polowa PSG dwie akcje i 100% skuteczności
Brutalne ale taka jest piłka
PSG nie istnialo w 1 połowie ? ???? ???? ????
To Ty obejrzyj sobie powtórkę.

K 0

kropson1988

Gość
Malo tego to PSG nie zatrzymuje sie i dalej cisna . Malo brakowalo Mbappe no i teraz Maria bodajze . Szkoda ale nie widze tutaj optymistycznych przeslan.

taidio 882

taidio

Użytkownik
no jak tam czerwone świry skąd to zwątpienie
manchester nie miał żadnej sytuacji bramkowej chyba że strzał rashforda z konta 30 stopni gdzie buffon se go sparował jedną ręką na rzut rożny to jest sytuacja bramkowa

P 2,4K

promark

Użytkownik
PSG nie istnialo w 1 połowie ? ???? ???? ????
To Ty obejrzyj sobie powtórkę.
Oglądam mecz od początku. Oprócz jednego sam na sam Di Maria (spalony był) to PSG nie było na połowie Diabłów praktycznie ani razu. Chyba inny mecz oglądasz w takim razie

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Nie istnieje to United od poczatku meczu bo nawet nie moga dojsc do sytuacji bramkowej nie mowiac juz o jakimkolwiek strzale zagrazajacym bramce

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
PSG nie istnialo w 1 polowie hahah, odloz juz ta butelke i do wyra

to jakies jaja, ze za takie cos gosc wali ostrzezenia? kupe czasu tu jestem, ale za takie badziewie jeszcze nikt mi nie zwrocil uwagi

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Oglądam mecz od początku. Oprócz jednego sam na sam Di Maria (spalony był) to PSG nie było na połowie Diabłów praktycznie ani razu. Chyba inny mecz oglądasz w takim razie
Staty 1 połowy :
Posiadanie piłki PSG 53% : 47% MU
Syt. bramkowe 3:3
Strzały celne 0:1
Strzały niecelne 4:3
Dalej będziesz dyskutował ? PSG gra mądrze, utrzymują się przy piłcę, wyprowadzają akcję pod pressingiem.
Poza tym 1:1 to miał Mbappe, a nie Di Maria.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom