>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Przyszła pora i na mnie... ????
Mam nierozliczony wygrany kupon, poratuje ktoś 5 dychami BLIKIEM do póki buk nie rozliczy? ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
dzieki za odpowiedz, mysle o dnb na ajax jak dojdzie do 1,9
Podobnie myślę i też się &quot;czaję&quot; ???? biorąc również pod uwagę over... Teraz kolejna okazja dla gospodarzy, no nie wiem co Ajax &quot;ma w głowie&quot; teraz... Jak przegrają to PSV zachowa 5 punktową przewagę. Onana &quot;zarobił&quot; już chyba w tym meczu ???? edit
FT 1-0, Ajax wstyd, fani w Almeo szacun !!! Mój ⛔

nole 6,1K

nole

Forum VIP
U Włochow dzien pizzy to goli nie bedzie jak zawsze...wyszli, pobiegali 90 min i do domu ????

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Misfits wygra @2.5
Trochę cienkie early, ale Splyce ma bardzo średni teamcomp, nie mają w zasadzie jak inicjować walki. Counterengage całkiem najs, ale i tak uważam że się to zemści, dmg w obu ekipach ma kto wbijać,a im dalej w las tym Kaisa będzie bić mocniej, Hans Sama mega ogarnięty grajek
⛔
Świetny mecz, genialne decyzje, ale najzwyczajniej w świecie zagrali zbyt bezpiecznie. A jak już chcieli zaatakować to robili to nieskładnie.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Podobnie myślę i też się &quot;czaję&quot; ???? biorąc również pod uwagę over... Teraz kolejna okazja dla gospodarzy, no nie wiem co Ajax &quot;ma w głowie&quot; teraz... Jak przegrają to PSV zachowa 5 punktową przewagę. Onana &quot;zarobił&quot; już chyba w tym meczu ????
Over 1,5 po @ 1,8 za miedziaka, no i obojętnie kto ???? Edit Bliżej było do 2-0 niż 1-1 buuu ⛔

supermario 304,2K

supermario

Użytkownik
⛔
Zaraz Fiora - Napoli, można normalnie wszystko zagrać, ja próbuje, no to jedziemy:
over 10,5 rzutów rożnych @1,85 ⛔ brakło jednego
over 4,5 żółtych kartek @1,87 ✅
over 2,5 gola @1,9 ⛔
oraz 1X @1,89 ✅
powodzenia ????
* ogólnie jestem zawiedziony tym meczem o_O

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom