Izzi na dopachCornet @1.35 totalbet na dubelka można do czeoś
Podobnie myślę i też się "czaję" ???? biorąc również pod uwagę over... Teraz kolejna okazja dla gospodarzy, no nie wiem co Ajax "ma w głowie" teraz... Jak przegrają to PSV zachowa 5 punktową przewagę. Onana "zarobił" już chyba w tym meczu ???? editdzieki za odpowiedz, mysle o dnb na ajax jak dojdzie do 1,9
Misfits wygra @2.5
Trochę cienkie early, ale Splyce ma bardzo średni teamcomp, nie mają w zasadzie jak inicjować walki. Counterengage całkiem najs, ale i tak uważam że się to zemści, dmg w obu ekipach ma kto wbijać,a im dalej w las tym Kaisa będzie bić mocniej, Hans Sama mega ogarnięty grajek
@1.80x2Brighton - Burnley, Both team to score, @1.80, 0:1 w 59 minucie, stawka x2
Gramy to
Over 1,5 po @ 1,8 za miedziaka, no i obojętnie kto ???? Edit Bliżej było do 2-0 niż 1-1 buuuPodobnie myślę i też się "czaję" ???? biorąc również pod uwagę over... Teraz kolejna okazja dla gospodarzy, no nie wiem co Ajax "ma w głowie" teraz... Jak przegrają to PSV zachowa 5 punktową przewagę. Onana "zarobił" już chyba w tym meczu ????
* ogólnie jestem zawiedziony tym meczem
Zaraz Fiora - Napoli, można normalnie wszystko zagrać, ja próbuje, no to jedziemy:
over 10,5 rzutów rożnych @1,85 brakło jednego
over 4,5 żółtych kartek @1,87
over 2,5 gola @1,9
oraz 1X @1,89
powodzenia ????