PLUS! Lece w kime. BranocNadal - Zverev
Typ: Zverev +6.5 gema @ 1.83
Bukmacher: Betrally
Nadal przed tym turniejem powiedział że ma problemy z ręką (nie trenował ponad tydzień czasu).
https://www.express.co.uk/sport/tennis/1092739/Rafael-Nadal-hand-injury-Mexican-Open-ATP?fbclid=IwAR01EmoYkSE8CnzSAv1KlYj8CkQ01FNRf3_DbBJDRILWivkoXkUMmB8SkAs
tenis i dubel dzisiaj wszedł ale główne typy 2 na 1. Dzień na zero
Co do tennisa na noc to gram cos takiego
Fichman Sanchez Acapulco 1.60
Purcell Saville Yokohama 1.25
na siłę g4anie takie. Wolves to dobrze gra z dobrymi A nie z cieniasamiako: 3.84
Wolves + Brescia
miał być też Leicester ale już prowadzi. Zaspałem dziś z typami. Wolves już gra.
stawka bez szaleństw !
Mają dużo kontuzjowanych zawodników, stąd pewnie wysoki kursNie uważacie że United dzisiaj to jest value 2.25 na nich gdzie h2h jest 13_4_0.
Tak jak Erni skomentował, Diabły kontuzjowane. W dziale ktoś napisał, że CPalace ostatnio zaliczyli znakomity występ przeciwko Leicester... Nieprawda, dobrze zagrali z kontry, a Lisy fatalnie w obronie, nic poza tym Orły nie pokazały, aż sam ich trener śmiał się po meczu i nie dowierzał w wynik 4-1. Dzisiaj będzie murarka CPalace i nieporadne ataki gości, tak to widzę, śmierdzi mi remisem.Nie uważacie że United dzisiaj to jest value 2.25 na nich gdzie h2h jest 13_4_0.
Dokładnie oglądałem ten mecz śmiem nawet powiedzieć że popłynąłem przez Crystal i ich kontrę w ostatniej minucie. To co leciało w światło bramki wpadało do sieci. Dlatego gram takie coś za drobne United Celtic Koln i Spezia wszystko DNB tak za drobne ako równe 3.00Tak jak Erni skomentował, Diabły kontuzjowane. W dziale ktoś napisał, że CPalace ostatnio zaliczyli znakomity występ przeciwko Leicester... Nieprawda, dobrze zagrali z kontry, a Lisy fatalnie w obronie, nic poza tym Orły nie pokazały, aż sam ich trener śmiał się po meczu i nie dowierzał w wynik 4-1. Dzisiaj będzie murarka CPalace i nieporadne ataki gości, tak to widzę, śmierdzi mi remisem.
Berankis @ 1,46 @ fb
Kudla to dziad. Jest dzis tu tylko dlatego, ze Włoch przypajacował wczoraj. Berankis go zamiecie 2:0.