>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Dla mnie to jak ten mecz przebiega tylko potwierdza że te mecze są ustawiane. Ruda pierwszy set nie istnieje nie gra po prostu nic serwis swój jak droga krzyżowa. Po 1 secie jak Vondrusova w 2 utrzymała serwis kurs był 1.1 na czeszke i 10 na ruda i nagle belgijska jak czarodziejka rozdzka zaczyna grać a czeszka już 2 razy gorzej ???? tak jasne czeszka młoda tamta bardziej doświadczona itd
Ty dalej nie rozumiesz że jak ktoś gra słabo w 1 secie i przegra do zera czy jednego to drugi pójdzie tak samo? Przecież w drugim secie zaczyna się wszystko od nowa a nie tak jak w piłce że do przerwy 4:0 to po przerwie dalej taki wynik a w tenisie zaczynasz od po 0. Piszesz że dużo tenisa oglądasz to albo kompletnie nie rozumiesz tej gry albo masz całkowicie zepsute spojrzenie że dla Ciebie kazdy zwrot akcji to ustawka.
Do tego Czeszka to nie jakaś Williams z żelazną psychika. Tak samo Cię wczoraj dziwił zwrot akcji meczu Aleksandrova jak Ruska to top 10 czajników w WTA.

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Jak to jest w tych kwalifikacjach do np takiego ATP Sao Paulo? Jako LL wchodzi iluś tam najwyżej rozstawionych czy jest losowanie? Bo jakoś niedawno się chyba te przepisy zmieniały z tego co pamiętam?

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ty dalej nie rozumiesz że jak ktoś gra słabo w 1 secie i przegra do zera czy jednego to drugi pójdzie tak samo? Przecież w drugim secie zaczyna się wszystko od nowa a nie tak jak w piłce że do przerwy 4:0 to po przerwie dalej taki wynik a w tenisie zaczynasz od po 0. Piszesz że dużo tenisa oglądasz to albo kompletnie nie rozumiesz tej gry albo masz całkowicie zepsute spojrzenie że dla Ciebie kazdy zwrot akcji to ustawka.
Do tego Czeszka to nie jakaś Williams z żelazną psychika. Tak samo Cię wczoraj dziwił zwrot akcji meczu Aleksandrova jak Ruska to top 10 czajników w WTA.
Wszystko czaje. Ja już teraz nie mówię o ustawce tylko wytłumacz zjawisko jak taka tenisistka jak Van Uytvank która ma bardzo dobry serwis jak na wta.kiedy właśnie samym serwisem potrafi seryjnie wygrywać pkt.. wychodzi w finale w miejscu w którym lubi grać bo miała do tego meczu chyba 9 wygranych czyli same dobre skojarzenia. Specjalnie się rozgrzewa przecież przed meczem bo wie że dużo zależy od serwisu i na 4 swoje gemy serwisowe w 1 secie wygrywa 4 punkty:drunk::drunk:

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Przedmeczowy Dubel z CS&#39;a i piłki nożnej
Faze + Real Madryt
@2.61
totalbet
A na żywo,
Jagiellonia over 0,5 gola @2.70

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Wszystko czaje. Ja już teraz nie mówię o ustawce tylko wytłumacz zjawisko jak taka tenisistka jak Van Uytvank która ma bardzo dobry serwis jak na wta.kiedy właśnie samym serwisem potrafi seryjnie wygrywać pkt.. wychodzi w finale w miejscu w którym lubi grać bo miała do tego meczu chyba 9 wygranych czyli same dobre skojarzenia. Specjalnie się rozgrzewa przecież przed meczem bo wie że dużo zależy od serwisu i na 4 swoje gemy serwisowe w 1 secie wygrywa 4 punkty:drunk::drunk:
To mi wytłumacz jak wczoraj Isner w całym secie pewnie wygrywał podanie a później w drugim 2 razy się polamal z evansem który nie jest mistrzem returnu? Po prostu to jest właśnie tenis i oglądając go od kilku lat nie powinno Cię to dziwić.
Odnośnie rudej to nie ma takiego podania jak Opelka czy karlovic. Przecież tam punkty były zdobywane po akcjach a jak wiadomo Czeszka gra na raz i trafiała.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
BVB 3mać wynik i Real nawet mnie nie wnerwiać, macie wygrać !!! Bale na ławe oby poszedł i Marcelo
niestety bah, ale tam mam teraz trochę hajsu i co wazne, od obrotu, a robię go duży miesięcznie mam bonus lojalnościowy, miesięcznie wpada około tysiaka.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ale bedzie miał Brzeczek zgryzote kogo dac do ataku kto by pomyslał ze nie dosc ze Milik wroci do takiej formy to jeszcze Piatek wyrosnie nie wiadomo skad i bedzie gonił Messiego w skutecznosci bramek na mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom