ferdzio1
Użytkownik
Ja też mam wizje. Ale mam nadzieje że do rana mi przejdzie.Ale jutro są fajne meczyki do grania z piłki. Wstępnie już mam wizje. Jutro rano wrzucę. Będą 2 ako chyba.
Palmeiras BTS @ 4.33
Ja też mam wizje. Ale mam nadzieje że do rana mi przejdzie.Ale jutro są fajne meczyki do grania z piłki. Wstępnie już mam wizje. Jutro rano wrzucę. Będą 2 ako chyba.
Przecież grałeś handi na Kanadyjczyka heheCuevas ...
Tak mam w dużym ako handi na kanadyjczyka to spoko ale już widziałem że handi sądzie raczej ale Cuevas weźmie mecz to pogral em win Cuevas w 2 seciePrzecież grałeś handi na Kanadyjczyka hehe
wszystko tragedia dziś te nutki a w szczególności formacja z tarasenko, oprócz 1 gróźnej akcji gdzie trafił w słupek to reszta czasu praktycznie tylko bronili, nie potrafili niczego stworzyć ;xNHL
Columbus Blue Jackets - San José Sharks
Sharks over 3.5
@2.05
Kurteczki grają b2b oglądałem ich mecz z Ottawą i grali słabo, męczyli się mocno mimo że Ottawa grała totalne dno więc myślę że rekiny ich dzisiaj rozniosą.
St Louis Blues - Boston Bruins
Tarasenko gol @2.85
Tarasenko over 3.5 strzałów na bramkę @1.90
Nie popełnię tego błędu co dzisiaj z Oveckhinem myśląc że po dobrych meczach nadejdzie ten słabszy, Tarasenko jest w formie wierzy w siebie tak samo jak ekipa w niego, na pewno będzie dostawał wiele szans od kolegów jak i sam sobie wypracuję te 4 strzały myślę że na spokojnie pokryję a duża szansa jest że zdobędzie gola a kurs 2.85 to spore value moim zdaniem.
Na piłce się ledwo znasz a na tenisie to widać, że wcale ????Wg mnie ogarnie ale pytam ekspertów makbrajdow i innych adikow
Ja też mam wizje. Ale mam nadzieje że do rana mi przejdzie.
Palmeiras BTS @ 4.33
avai 3-0start 23:00 Brazylijskie
METROPOLITANO BLUMENAU - AVAI over 2,5 1.70
METROPOLITANO BLUMENAU - AVAI over 1,5 1.20
LUVERDENSE - ARAGUAIA over 1,5 1.30
ako-1.56
LUVERDENSE - ARAGUAIA over 2,5 1.90
Ako powinno wejść moim zdaniem overki na ryzyko
ale Avai powinni pyknać 2,5
SANTAMARINA DE TANDIL - GUILLERMO BROWN over 1,5 1.50
Zobaczymy czy wejdzie Argentyna ,tak delikatnie
Bloming 2,5 1.40 z Boliwia to nie ryzykować po takim kursie .pograć po 1.50 1,5
Mangua 4-0 pięknie jadą pisałem wyżej 2,5 powinni dać ,Avai mnie przekręci
wszystko siadłoHokej WHL 2:00
PRINCE ALBERT RAIDERS - BRANDON WHEAT KINGS 1 tercja over 1,5 1.50
SASKATOON BLADES - KOOTENAY ICE 1 tercja over 1,5 1.50
SWIFT CURRENT BRONCOS - CALGARY HITMEN 1 tercja over 1,5 1.60
Na wygrane nie ma co grać marne kursy a jakoś nie czuje kto wygra dlatego 1 tercje pogramy tak delikatnie
można ako zrobić ale to dla ryzykantów
I idę spać po 1 tercjach ,nie wiem czy dobrze zrobiłem ż epograłem bez przerwy piłkę ,mogę się naciąć pewnie za dobrze szło
Skoki w grze na dość spora sumkę