pawel1908
Użytkownik
:facepalm: Oczy bolą... Jak Espanyol przestał grać w drugiej to nie mam pytań...Espanyol @2,1 52' i 1:1 jak Huesca coś tu ugra to Ja wysiadam :footballfail:
:facepalm: Oczy bolą... Jak Espanyol przestał grać w drugiej to nie mam pytań...Espanyol @2,1 52' i 1:1 jak Huesca coś tu ugra to Ja wysiadam :footballfail:
na kogo? Ruda czy espayol?Przy kursie 3,7 ktos wlozyl pol miliona ????
Jakiś laik pomyśli, że piszesz o Norwegu, który gra z Djere akurat ????Ruda 1.70 live
tenis, za stówkę...sprobujemy
ten Espanyol mi smierdział bo chyba nie ma remisu u siebie ale się łudziłe że Huesce ogra. Chyba nie ogra, Milan i WHU odpuszczone a wygrali, trzeba wyciągnąc wnioski, czutka zawodzi jak na razie
wchodzę w Rudą za tysiaka, 1.55
ryzyk fizyk
espanyol handel , tyle w temacie, pod buka
ruda o wygraną i będzie plus dziś
nie kumam o czym piszesz, wiem ze grają, sorry ale mam lekką faze jak co piątek ????Jakiś laik pomyśli, że piszesz o Norwegu, który gra z Djere akurat ????
rudana kogo? Ruda czy espayol?
Ruda na plus za 100 i 1000 zł :champagne::champagne::champagne:Ruda 1.70 live
tenis, za stówkę...sprobujemy
ten Espanyol mi smierdział bo chyba nie ma remisu u siebie ale się łudziłe że Huesce ogra. Chyba nie ogra, Milan i WHU odpuszczone a wygrali, trzeba wyciągnąc wnioski, czutka zawodzi jak na razie
wchodzę w Rudą za tysiaka, 1.55
ryzyk fizyk
espanyol handel , tyle w temacie, pod buka
ruda o wygraną i będzie plus dziś
Za szybko jak dla mnie :wasntme:Sol de America - Sportivo San Lorenzo, Both team to score in second half, @3.00, 1:1 w przerwie, stawka x2
Nigdy w życiu nikt mi tyle razy w ciągu tygodna nie życzył miłego weekendu.Miłego wieczorku i weekendu
???? :bow:
Tomcio nie ma złych intencji, Ci co krytykują niech wezmą to pod uwagę. !!! nie tak jak "kuper" ja fgo czytam jako kupe g....(cooper) co wszystkim ciupie. tomcio może trochę się zakręcił w typowaniu i doborze stawki ale to dobry chłop i nie ma złych intencji !!!Nigdy w życiu nikt mi tyle razy w ciągu tygodna nie życzył miłego weekendu.
To Co Kolego wychodzi idealniekay: