2 mapa g2 + 2 mapa ghost = @2.28
jakiego overka? ta liga na over under jest nie przewidywalna jakich a ze kurs leci w tej lidze to bukmacherskie poprawkijak ktoś nie grał rano overka w meczu J. Wilstermann vs Real Potosi niech żałuje bo kurs mocno poleciał w dół meczyk już za 30min polecam do oglądania jak ktoś lubi latynoski futbol ????
szybkie 16-1cs
Swole Patrol - eUnited (1 mapa) @1,9
Bts Lyonu + Lazio ako @2.5 STS
Dobra akcja, w USA to nowość, w naszej ekstraklapie, codzienność ????Jaka pogoń za ptakiem w meczu Pacers ????
Eh ;(Personal Bolivar 2-0 jazda
Zorganizujemy i damy na fundacjeNie na temat, nie na żywo, ale może by zorganizować zbiórkę na 'najlepszych typerów na żywo' od dłuższego czasu daję to co piszę Verno, to co Nole, chociaż u Nole czasem podważę swoimi argumentami(głupimi, których nie piszę, ponieważ moje argumenty z każdej strony można podważyć =), aczkolwiek AO wyszedłem na duży +), każdy od wygranego typu przez danego użytkownika(myślę, że max 5) mógłby dobrowolnie ooddać jakiś %, nawet 1%. dla nas wygranych, dzięki 'WAM WIELKIM' to jest 'nic', ale przy większej ilośći, możecie miec 500zł w ciągu tygodnia/miesiąca. Tylko jak to zrobić, by nikt nie beknął grając zza granicy? Proszę o opinie admina/adminów, a jeżeli to by przeszło, to proszę o opinie jak zrobić te przelewy, by to było 'bezpieczne' ???? .
Pozdrawiam.
Podac adres skrill do przelewu? ????Nie na temat, nie na żywo, ale może by zorganizować zbiórkę na 'najlepszych typerów na żywo' od dłuższego czasu daję to co piszę Verno, to co Nole, chociaż u Nole czasem podważę swoimi argumentami(głupimi, których nie piszę, ponieważ moje argumenty z każdej strony można podważyć =), aczkolwiek AO wyszedłem na duży +), każdy od wygranego typu przez danego użytkownika(myślę, że max 5) mógłby dobrowolnie ooddać jakiś %, nawet 1%. dla nas wygranych, dzięki 'WAM WIELKIM' to jest 'nic', ale przy większej ilośći, możecie miec 500zł w ciągu tygodnia/miesiąca. Tylko jak to zrobić, by nikt nie beknął grając zza granicy? Proszę o opinie admina/adminów, a jeżeli to by przeszło, to proszę o opinie jak zrobić te przelewy, by to było 'bezpieczne' ???? .
Pozdrawiam.
Sportingbull420.comZnacie aktualny adres do sportingbulla?
W Batang trzeba było pograć over 2,5 do 10 min :sun::sun::sun:Persipura Jayapura - Persidago Gorontalo, kolejny gol: Persipura, @1.60, 1:1 w 70 minucie, stawka: x2
Persibat Batang - PSIS Semarang, 2, @4.50
Tutaj próbuje według mnie jest szansa a ja łapałem kurs @5.50 - jak będzie niedługo zobaczymy