>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Taki na siłę, czy oglądasz? Bo też ciekawi mnie BVB, ale obserwując temat to na siłę dużo grasz.
Nie ogladam. Czas na zwyciestwo . Po statach widac ze cisna. Dziecku rower naprawiam . Nie mam czasu ogladac.

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Nie ogladam. Czas na zwyciestwo . Po statach widac ze cisna. Dziecku rower naprawiam . Nie mam czasu ogladac.
Wchodzę w to bo jest @2 a mecz się rozgrywa na jednej połowie...Nie wierzę żeby skończyło się Neapolem...

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
WEV LIONS - EHC SUDTIROL 2 i 3 tercja overki 1,5 1.50
jadę grubasa
2 tercja 0-3 ✅
3 tercja 2-1 ✅
I super grubasy weszły ,3 tercja pod koniec gole ale jest :cash::bow:

pawel1908 10,9K

pawel1908

Użytkownik
Wchodzę w to bo jest @2 a mecz się rozgrywa na jednej połowie...Nie wierzę żeby skończyło się Neapolem...
Skończyło się tak samo, ale pisać, że Borussia słaba, cieńka... Jeśli przeciwnik nie jest zainteresowany grą w piłkę, a tylko tym żeby nie stracić bramki, to czy to będzie BVB, Napoli, czy Barcelona to wynik może być podobny :headbang::headbang::headbang:

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Hokej WHL
PRINCE ALBERT RAIDERS - MOOSE JAW WARRIORS 1 1.80
PRINCE GEORGE COUGARS - EVERETT SILVERTRIPS 2 1.60
Paweł nie zapomniałeś że 1 z ostatnią zawsze są wałki wygrywa przeważnie ostatnia drużyna ,ja tak nieraz się naciąłem teraz gram tylko piłkę na gole ,od czasu zagram wygrane jak dzisiaj munchen 1860 dało wygraną w końcówce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom