Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
GKS Katowice win kurs: 1,96 (Melbet) póki co Unia prowadzi 2:1 5 min 2 tercji. Dobrze kontrują gospodarze, Katowice mają sporą przewagę. Myślę, że jednak Gieksa jest dużo lepsza i to udowodni na lodzie.
Katowice 3 tercja over 1,5 1.50
Jadę ostro ostatnie live na poprawienie sobie stanu
GKS Katowice win kurs: 1,96 (Melbet) póki co Unia prowadzi 2:1 5 min 2 tercji. Dobrze kontrują gospodarze, Katowice mają sporą przewagę. Myślę, że jednak Gieksa jest dużo lepsza i to udowodni na lodzie.
4:2 Unii wszystko wpada ???? masakra. Według mnie słabo nie grają, Unia groźnie atakuje. Chociaż fakt ta 2 tercja słabsza w ich wykonaniu. Trudno tu będzie o korzystny rezultat teraz.