uzytkownik-76505
Użytkownik
Jest na twitch.tv/ esl_csgo_pl ale nie wiem czy chcesz tego słuchać ????Nie ma polskiej transmisji? Pasha mnie wk...
Jest na twitch.tv/ esl_csgo_pl ale nie wiem czy chcesz tego słuchać ????Nie ma polskiej transmisji? Pasha mnie wk...
Czuje , ze Trefl powalczy jeszcze w tym spotkaniu . Wiec sprobuje win Trefl Gdansk @3,70 , handi setowe +1,5 @2,43 i czekam jeszcze na kursy na drugiego seta , wszystko w Betsafe.
Do tego powyzej 3,5 seta @1,49 i drugi set Trefl @2,21 Betsafe.
Trefl trzeci set @2,14 Betsafe.
Nie wierze w ten Trefl w dwoch setach dochodza z ogromnej straty na remis , a nawet na prowadzenie i nie moga dociagnac do konca , az sie cos w srodku gotuje ... 4x i 2x .No nic probuje jeszcze czwarty set Trefl @2,09 Betsafe.
A daj spokój... i dwie piłki popsuł Muzaj...Nie wierze w ten Trefl w dwoch setach dochodza z ogromnej straty na remis , a nawet na prowadzenie i nie moga dociagnac do konca , az sie cos w srodku gotuje ... 4x i 2x .
Dziś fantastyczny dzieńZagłębie Lubin - Miedź Legnica
powyżej 2.5 @1.80
mapa CT, w sumie większość się spodziewała, że Tyloo weźmie mirage. Czyli zgodnie z planem w sumiechina namba wan robi comeback pod ct :movember:
Z tego co widzę na livescorze to ani jedni ani drudzy nie oddali celnego strzału na bramkę jęszcze ????#nozna
Valencia - Espanyol
Typ: powyżej 1.5 goli
@2.10 totalbet, podwójna
Jestes moze ? To mowisz, ze Stan wygra ? ????Gdzie eksperci co już księgowali Monfils 2-0 ???
Śmieszne że Stan zaczął z 25% możliwości grać na 50% mozliwosci swoich i Gael nie istnieje ????
całe G2 po terroTyloo 1 mapa @ 1.75
uni
Monfils @ 2,62 @ fb
Ma taką formę, że dla mnie bierze to dziś.
Coś na dusta polecasz?całe G2 po terro
na 18 gram PACT 2-0 @ 2.70
G2-2,5Coś na dusta polecasz?
A to nie mieli overpassa grać ???? ?Szczególnie że obecnie grają mirage.