>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ekipa pytanie mam do Was. Wpłaciłem sobie dzisiaj na rozruch 2 stówki do STS, ale linia z ręcznej poszła wysoko do góry i nie chciałem ryzykować i się rozmyśliłem. Wypłaciłem pieniądze jak zawsze i okazało się, że wypłata została wstrzymana przez jakiś dział kontroli, bo musza sprawdzić, czy nie jest to pranie brudnych pieniędzy (wat?). Spotkał się ktoś z czymś takim? Ja pierwszy raz i nie wiem co robić. Sympatyczny Pan na czacie poinformował mnie, że mają na to 3-5 dni roboczych i więcej informacji nie może mi udzielić...Trochę parodia, żebym sam musiał się upominać o moje pieniądze.

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Ekipa pytanie mam do Was. Wpłaciłem sobie dzisiaj na rozruch 2 stówki do STS, ale linia z ręcznej poszła wysoko do góry i nie chciałem ryzykować i się rozmyśliłem. Wypłaciłem pieniądze jak zawsze i okazało się, że wypłata została wstrzymana przez jakiś dział kontroli, bo musza sprawdzić, czy nie jest to pranie brudnych pieniędzy (wat?). Spotkał się ktoś z czymś takim? Ja pierwszy raz i nie wiem co robić. Sympatyczny Pan na czacie poinformował mnie, że mają na to 3-5 dni roboczych i więcej informacji nie może mi udzielić...Trochę parodia, żebym sam musiał się upominać o moje pieniądze.
Takie mają procedury. Często jeśli wypłata jest bez obrotu pobierają podatek i to po kilkadziesiąt procent

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Spotkałem się z tym chyba w lvbet. Nie mogłem wypłacić tego co wpłaciłem dopóki nie dokonałem obrotu. W 2018 roku weszła w życie ustawa o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i w polskich bukach mogą być zaostrzone wymogi

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Barca - Valladolid @ under 2,5 gola @ 1,50 @ fb
Nawet z Barcy można zrobić drwali ???? Ten trener to niezła katastrofa i jego wizja.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Spotkałem się z tym chyba w lvbet. Nie mogłem wypłacić tego co wpłaciłem dopóki nie dokonałem obrotu. W 2018 roku weszła w życie ustawa o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i w polskich bukach mogą być zaostrzone wymogi
Czyli rozumiem, że na tydzień zamroziłem środki i po tym czasie mi to oddadzą?

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Najlepiej się skontaktować i zapytać jakie są procedury. Parę ładnych lat temu podobny manewr wykonałem i chcieli mi potrącić 30 czy 40 %. Zrezygnowałem z wypłaty i dokonałem paru zakładów. Sprawdz czy możesz anulować wypłatę. Najwyżej pograsz , coś tam znajdziesz

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
środki nie przepadną. Nie znam w tym zakresie regulaminu STS ale mogą wymagać dokonania obrotu, przynajmniej tak miałem w lvbet. Dopytaj na chacie albo poproś o wskazanie postanowień regulaminu dotyczących wypłaty.

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Zajrzałem do Regulaminu na stronie STS, tylko ogólne zapisy, że STS przy wypłacie środków podejmuje działania zgodnie z wymogami ustawy o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy, może zawiesić lub wstrzymać wypłatę ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom