al wahda win ht
1.60
3 xKamaz - Luch x2 @ 2,27
Luch @ 7,40
over @ 2,32
Brawo kolego za ten mecz bo wlasnie Haras na 1:1 strzelili i obaj mamy na plus wszystko :beer:????.Ja poszedlem troszeczke w innym kierunku over 1,5 goli @1,87 Betsafe.
Ale przypizgali w momencie na over 3,5 po kursie 3,5 i zaraz gol...już się kuźwa ładowało :/Sarpsborg @ 1,91
Sarpsborg - Flora over 2,75 @ 1,90
2 mapa Vitality -2.5 @1.95 sts
No, sts powariował z tym kursem. Na takim unibecie kurs na wygraną Vit 1.3, a na wygraną z dodatkową jedną rundą w sts 1.95?!
Gram i to mocno
Vitality wygra 2;0 @4.05
Jak wygrają te mapę, co po CT przy 10;5 spokojnie do zrobienia, nawet przy 12;5, to druga mapa formalność imo
No właśnie ja się nie zgodzę, wyglądają bardzo chaotycznie i przeciętnie, bardzo słabe terro mają bo ct jeszcze jako tako wygląda, jeżeli Zywo nie walnie 2-3 fragów w rundzie to runda jest w plecy, co więcej nawet jeżeli zrobi 2-3 fragi to jak widzieliśmy na inferno - też runda może być w plecy. Na razie jest W MIARĘ łatwo bo to wczesny etap i słabe drużyny ale jak dostaną mibr albo astralis to nie będzie co zbierać.
!
Kurs był 28, a kusiło rzucić jakieś 3 dyszki ???? Ale i tak Francuzi zrobili to!! Wyglądają naprawdę solidnie, zwłaszcza NBK, bo Zywoo to wiadomo, od niego się wymaga, że będzie robił to co robi, ale NBK naprawdę solidny turniej, nie odstępuje w statystykach młodzianowi
Na inferno na B przecież NBK trzymał w ryzach cały bombsite. Jasne - tt chaotyczne mocne gdy mówimy o inferno, ale trzeba powiedzieć że Chińczycy są naprawdę mocni na tej mapie po ct, czy to Vici czy to Tyloo. Ale ct to już naprawdę solidne grańsko z ich strony, a mecz składa się z dwóch połówek A co do Astralis, to nie wiem czy jest sens porównywać jakąkolwiek drużynę obecnie, z kolei mibr dopiero zobaczymy jak się zaprezentujeNo właśnie ja się nie zgodzę, wyglądają bardzo chaotycznie i przeciętnie, bardzo słabe terro mają bo ct jeszcze jako tako wygląda, jeżeli Zywo nie walnie 2-3 fragów w rundzie to runda jest w plecy, co więcej nawet jeżeli zrobi 2-3 fragi to jak widzieliśmy na inferno - też runda może być w plecy. Na razie jest W MIARĘ łatwo bo to wczesny etap i słabe drużyny ale jak dostaną mibr albo astralis to nie będzie co zbierać.