ferdzio1
Użytkownik
Bate - Arsenal 2 over 1,5 @ 2,0
Bilbao - Betis (W) 1 over 1,5 @2.35
Bate - Arsenal 2 over 1,5 @ 2,0
Bilbao - Betis (W) 1 over 1,5 @2.35
Ja wierzę, że to wyciągną...
Bate - Arsenal 2 @2,3 (1:0 przerwa)
???? :facepalm:doszla na po 4. Przy 4:5 miala piec szans na remis to sie polamala przy 1 sp.I lekko Bertens 1 set @5 przy 1:4
pistolki wygrali, ale za późno na fullu zaczęli wygrywać i przegrali do 13Tyloo 2 mapa @4,6 po pierwszej połowie
ct mają lepsze na każdej mapie, jak ogarną pistolki to mają szansę, lekko spróbuję
strzelili, ale nieuznane:cholerniezly: A na marginesie to w 8 meczach tej nieszczesnej LE po przerwie wpadło 5 bramek. Lipnie dość...Arsenal gol + Leverkusen gol 1,83 x2
To sie chyba nagrala.???? :facepalm:doszla na po 4. Przy 4:5 miala piec szans na remis to sie polamala przy 1 sp.
Gram bertens 2 set @1,85 mocno
I dokladam mecz @2,76
Pierwszy set sama oddala.
????Bate - Arsenal Arsenal DNB 1.68 etoto
Jak to mowia dopóki pilka w grze..To sie chyba nagrala.
Malmo nabija corneryCisną z różnymi od początku w Malmo
Team Spirit wygra @ 1.80
Niech nabija w sumie kto chceMalmo nabija cornery
chyba się uda w końcuOlympiakos vs Dyn Kiev o1,5
Celtic vs Valencia o1,5
Zurich vs Napoli o2,5
@3.68
Mecz niedługo się rozpocznie jeszcze raz przypomnę i dokładam po sprawdzeniu wyjściowych jedenastek:Copa Sudamericana 22:15
Royal Pari - Monagas, 1 over 1.5 goli, @2.00, stawka x3 (mam pograne po 2.20 ale widzę że spadło).
Pierwsza runda, pierwszy z dwumeczu.
Śledzę Royal od dłuższego czasu w Bolivii i powiem szczerze że imponują mi, mimo że ostatnie mecze tego nie pokazują over 1.5 goli myślę że biorą bez problemu. Śmiem twierdzić że wykręca over 2.5 goli (Royal Pari) - będzie chciało zapewnić sobie zaliczkę przed rewanżem.
1 over 1.5 goli, @2.00 polecam,
ewentualnie 1 over 2.5 goli @4.00,
over 2.5 goli w meczu, @2.10
To na później