>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
dzięki, reputa poszła
Pany tak się zastanawiam, jestem trochę ciapnięty bo mam ciężki okres wdrożeniowy w nowej firmie i musiałem się odstresować, czego raczej w tygodniu nie robie ????
Osttnio przechodziłem koło sts-u i się zastanawiam czy jak będziemy dziadkami to nadal będziemy napier... buka po gębie przez neta? ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
dzięki, reputa poszła
Pany tak się zastanawiam, jestem trochę ciapnięty bo mam ciężki okres wdrożeniowy w nowej firmie i musiałem się odstresować, czego raczej w tygodniu nie robie ????
Osttnio przechodziłem koło sts-u i się zastanawiam czy jak będziemy dziadkami to nadal będziemy napier... buka po gębie przez neta? ????
Wtedy bukow juz nie bedzie bo pojda z torbami ???? ???? ????

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Jak ta Arena ? Do ilu tam win się gra
powalczyli, ale pierwsza mapa jednak przegrana w ostatniej rundzie, szkoda, ale jeszcze sa w grze
Juventus - Avai u20 over 1,5 do HT @ 2.75
✅
over 2,5 Estoril - Arouca @ 3.20
gospodarze w 9 i jeszcze niecałe 10 min meczu
dramat HAVU na dd2.. a myślałem, że po demolce na mapie przeciwnika, na swojej będzie to samo
a to wszystko przez pistole ;p ale spokojnie d2 to strasznie randomowa mapa

miki19 8,1K

miki19

Użytkownik
Podorska moze powalyczyc i jakies gemy dodatnie, Nara wygra, Kostyiuk tez powninna wziac 2-0 2-1. Generalnie wszystkie faworytki powinny ogarnac ale to wta grac 3 mecze po niskich kursach to nie.
Dzięki, postawiłem tylko na Nare w takim razie ????
UP
Do 2 ???? na tym turnieju ????

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Arena Bulls jest remisik, jak tak dalej będa strzelać to dadzą rade, trzymać kciuki ;p

Juventus - Avai U20 over 3,5 @ 2.30
gospodarze w 9

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom