Pojawiły się składy i z ostatniego meczu są tylko 4 zawodniczki. Czyli nie ma co tykac tego meczu.Pewnie 7 skład wysłali na mecz.
Pojawiły się składy i z ostatniego meczu są tylko 4 zawodniczki. Czyli nie ma co tykac tego meczu.Pewnie 7 skład wysłali na mecz.
Over 2.5 zobaczymy czy padnie over 3.5Perth - Sydney
Over 2.5 kurs: 1.8
Wszystko wskazuje na overowa spotkanie. Over 2.5 wydaje się byc ciekawa opcja choć zastanawiam się na over 3.5 ale to już większe ryzyko. Mam nadzieje ze znów będzie strzelane. Mecz w samo poludnie
przelewy 24 od razu zaksięgowaneJak najszybciej wpłacić do ecopayz?
Patrząc na wyniki Sama w Australii śmiem się nie zgodzić.Simon zrobil forme na ten styczen. Dobrze wyglada na korcie. Pogonic Sama na hardzie to sztuka ????
jak oni to zrobią jak oni w ogóle nie atakująSydney FC więcej rr 4,45
Jednak łatwa kasa była w Australii. Over 3.5 tez na ale tego juz nie gralemPerth - Sydney
Over 2.5 kurs: 1.8
Wszystko wskazuje na overowa spotkanie. Over 2.5 wydaje się byc ciekawa opcja choć zastanawiam się na over 3.5 ale to już większe ryzyko. Mam nadzieje ze znów będzie strzelane. Mecz w samo poludnie
Podbijam. Ktoś coś doradzi?Cześć wszystkim. Powiedzcie mi Panowie. Czy można jakoś reanimować Skrilla, jak usunęło/zablokowało się go kilka miesięcy temu? Zrezygnowałem z niego jak wycofali się prawie z każdego miejsca, a teraz widzę że jednak kilku buków powróciło do tematu. Zastanawiam się czy można go jakoś przywrócić czy trzeba zakładać nowe konto. Czy można w ogóle założyć nowe, pewnie na inny mail jak znów na siebie, co? Jeśli macie jakąś wiedzę w tym temacie, to dajcie znać. Czy lepiej założyć EcoPayz?
Pytaj tutaj: https://forum.bukmacherskie.com/forums/skrill-moneybookers.197/Podbijam. Ktoś coś doradzi?
Przecież przymusu nie ma. Bramke strzelili ale to nie pomogłojak oni to zrobią jak oni w ogóle nie atakują
Jeżeli miałbym stawiać to 4 bramkę dla Perth ale im 3:0 też wystarczy ????
Sydney FC więcej rr 4,45
3xSmoke Criminals że wczoraj
Usti nL @ 4.90
Over 4.5 @ 1.76
Over 2.5 Usti @ 3.15
Spróbujemy
EcoPayzCześć wszystkim. Powiedzcie mi Panowie. Czy można jakoś reanimować Skrilla, jak usunęło/zablokowało się go kilka miesięcy temu? Zrezygnowałem z niego jak wycofali się prawie z każdego miejsca, a teraz widzę że jednak kilku buków powróciło do tematu. Zastanawiam się czy można go jakoś przywrócić czy trzeba zakładać nowe konto. Czy można w ogóle założyć nowe, pewnie na inny mail jak znów na siebie, co? Jeśli macie jakąś wiedzę w tym temacie, to dajcie znać. Czy lepiej założyć EcoPayz?
TSV Monachium over 1.5 @ 1.90Al-Raed u19 @ 3
i daje sobie spokój z łamakami ;p