cosmograf
Użytkownik
Zverev jest znany z tego, że doprowadza do 'tajbreków' z takimi ogórkami, żeby potem wygrać ????
No i tak się przegrywa wygrane mecze ????
Chardy mecz @ 3,15
Zverev jest znany z tego, że doprowadza do 'tajbreków' z takimi ogórkami, żeby potem wygrać ????
No i tak się przegrywa wygrane mecze ????
Chardy mecz @ 3,15
No nie wiem. Dziwny mecz...Zverev powinien to skonczyc w 3 setach, a teraz to dla mnie tu jest troche tak, że jak się nie wygrywa 3:0 to się przegrywa 2:3 ???? Tak jak w siatkówce ????Zverev jest znany z tego, że doprowadza do 'tajbreków' z takimi ogórkami, żeby potem wygrać ????
Noo i odpalił. Dziwię się tylko, że wcześniej tego nie zrobił, żeby przejść do następnej rundy tracąc mniej sił i energii..No nie wiem. Dziwny mecz...Zverev powinien to skonczyc w 3 setach, a teraz to dla mnie tu jest troche tak, że jak się nie wygrywa 3:0 to się przegrywa 2:3 ???? Tak jak w siatkówce ????
Zverev ma coś z banią. Nie potrafię tylko powiedzieć co, bo czasami w ważnych momentach wydaje się, że ma nerwy ze stali i gra niesamowicie, a innym razem odstawia pajacerke i gra pięciosetówki tak jak mówisz.Noo i odpalił. Dziwię się tylko, że wcześniej tego nie zrobił, żeby przejść do następnej rundy tracąc mniej sił i energii..
:gool:Al-Hammam - Pharco 2.25
Liczba goli w 1. połowie więcej niż 0.5
dogrywkaLiaoning fajnie podbił kurs na Jilin przed 4 kwartą. Te skośne nie mają za grosz wstydu ????