mlk
Użytkownik
Atl. Madryt - Girona - over 4.5 ŻK @1.65
Atl. Madryt - Girona - over 5.5 ŻK @2.15
Trzeba dać sobie spokój na jakiś czas.
Atl. Madryt - Girona - over 4.5 ŻK @1.65
Atl. Madryt - Girona - over 5.5 ŻK @2.15
W Madrycie tylko 4 kartki z czego 3 w ostatnich 10 minutach.Odnośnie tych kartek to lepiej uważać. Jak Atletico trafi na 1:0 to najprawdopodobnie ustawią mecz i będą kontrować. Lepiej na żywo.
Bardziej kartki w superpucharze Włoch.
Jedna rada ode mnie. Jak chcecie grac jakies kartki to najlepiej robic to live i pod koniec meczu bo wtedy mozna oszacowac lepiej pewne rzeczy plus te linie nie sa wtedy kosmicznie wysokie.
Trzeba dać sobie spokój na jakiś czas.
Dokładnie pod koniec over 2.5 było po 1.8 w 91minucie. Czekałem na kurs +2 i się nie doczekałem xd polapalem aby over 3.5 kartki co wpadło ledwo ledwo. Kilka korzyści bez kartki i Under..Jedna rada ode mnie. Jak chcecie grac jakies kartki to najlepiej robic to live i pod koniec meczu bo wtedy mozna oszacowac lepiej pewne rzeczy plus te linie nie sa wtedy kosmicznie wysokie.
????F. Mena +30,5 gema w meczu @ 2.40
Ja tez over 3.5 łapałem, na zawale ale weszło ????Dokładnie pod koniec over 2.5 było po 1.8 w 91minucie. Czekałem na kurs +2 i się nie doczekałem xd polapalem aby over 3.5 kartki co wpadło ledwo ledwo. Kilka korzyści bez kartki i Under..
bida:footballfail:Atletico Madryt - Girona
Atletico @1.81
DW: 2:1 @3.40
uni
szybko:|
:bike::cash: ręczna dziś izzi
Oglądasz? Jak to wygląda?CD Feirense - Sporting CP 1.60
ilość goli w 1. połowie meczu więcej niż 0.5
Wyszedl z zalozenia albo grubo albo wcale co sie bedzie na jakies zolte rozdrabniac :cwl:Nie ma to jak miec zolta kartke Kessiego z Milanu to ten robi czerwo i minus ????