Tak jak mówisz , dlatego w obecnej dyspozycji lepiej grac over gemowy lub handi dodatnie w strone Paire, zresztą Francuz potrafi bardzo dobrze grać jeśli chce, dlatego nie zdziwiłbym się jakby nawet to wygrał. A pisanie o Thiemie ze jest pewniakiem po prostu razi po oczach ????Kyrgios @ 4,15
W dobrej dyspozycji Thiem byłby pewniakiem bo gra z wariatem. Dzisiejsza forma Thiema jest taka, że pewnie straci seta, ale mecz raczej wygra.
Kyrgios @ 4,15
W dobrej dyspozycji Thiem byłby pewniakiem bo gra z wariatem. Dzisiejsza forma Thiema jest taka, że pewnie straci seta, ale mecz raczej wygra.
Kolejny dzień z rzędu obrażasz zawodnika, bo Ci kupon nie wszedł za drobne.
No niestety to jednak jest świrus.
Wszystko będzie zależeć od Osaki czy będzie częściej trafiała niż wyrzucala w aut. Grały kilka miesięcy temu i góra była Magda a za kilka tygodni Osaka wygrała szlema. Kurs malutki i według mnie nie wart ryzykaPróbuje ktoś Osake ? Czy w WTA lepiej nie wchodzić ? Boję się powtórki Majchrzak Nishikori w wersji żeńskiej
Czyli omijać szerokim łukiem Oprócz Williams oczywiście bo ta sprawę z hormonami jakoś ogarnia ????Wszystkie kobiety w turze sa w okresie rozrodczym. To oznacza jedno - sa poprostu nieprzewidywalne ????
Wydaje mi się że znasz już odpowiedź na Twoje pytanie. Nie ma czegos takiego jak jednorazowy przypadek u buka ????w pinbet krecz= wygrana/przegrana?? dałem nishikoriego live i rano wstaje zdziwiony ze kasa na koncie.. czy to może jednorazowy przypadek?
a właśnie przypomniałem sobie ze pinnacle 1 set wystarczy rozegrać ????Wydaje mi się że znasz już odpowiedź na Twoje pytanie. Nie ma czegos takiego jak jednorazowy przypadek u buka ????
Po zakończeniu 1 seta było widać że z kyrgiosa dzisiaj nic nie będzieRaonic 2 set @1,61 I 3:0 @2,5
izziTak jak mówisz , dlatego w obecnej dyspozycji lepiej grac over gemowy lub handi dodatnie w strone Paire, zresztą Francuz potrafi bardzo dobrze grać jeśli chce, dlatego nie zdziwiłbym się jakby nawet to wygrał. A pisanie o Thiemie ze jest pewniakiem po prostu razi po oczach ????
Raonic -4.5 gema
@2.20
b365