>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
staryczlowiekimoze 670

staryczlowiekimoze

Użytkownik
Pisałem w temacie AO lasek ze Puig nic nie ugra sprawdziło sie post skasowany bo nic nie wnosił do dyskusji.

wchodzi ?
U lasek wszystko powinno siąść Giles to nie wiem jak tera bo ATP się słabo interesuje dodatnie gemy przeciw Serena bym też pograł.

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Cagliari - Atalanta, 1 over 0.5 goli, @2.00, 0:0 w przerwie, stawka: x2
Jedni i drudzy w mocnych składach - jak wiemy jest to puchar, a w pucharach potrafią dziać się różne &quot;dziwne&quot; rzeczy (zresztą nie tylko w pucharach). Pierwsza połowa dość wyrównana, Both team to score po @3.00 kusi - wydaje się jak najbardziej możliwy... Ale próbuje inaczej i bezpieczniej over 0.5 goli gospodarzy. Dlaczego? H2H pod lupe i na pierwszy rzut oka widać, że Cagliari nie &quot;leży&quot; do końca Atalantcie. Na 15 domowych spotkań Cagliari - Atalanta, drużyna Rolando Marana aż w 14 meczach potrafiła strzelić conajmniej jednego gola dzisiejszym przeciwnikom! W sumie 10 zwycięstw/3 remisy/2 porażki na wlasnym boisku, tylko raz nie strzeli gola - jak dla mnie to podstawa. Dokładam do tego dobrą pierwszą połowę z kilkoma okazjami = mój bet. GL!
Bahrajn i over 1.5 goli w plecy

edit
⛔
...
Drugi mecz bez gola u siebie na 16 możliwych właśnie dziś. :#%$#:
Niepotrzebnie szumu narobiłem
Sorry jeżeli ktoś grał

Otrzymane punkty reputacji: +7
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Rucker Sanve u18 handi -5.5 @ 3.40 ⛔
Zakonczyli polowe runem z 28-40 na 35-40.
W pierwszym meczu z tymi rywalami wygrali roznicą 20 pkt...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom