Myślisz że da radę ugrać jednego seta , chodzi mi o Edmunda .Nie przepadam wymądrzać się po meczu, ale naprawdę granie tu na Isnera było proszeniem się o kłopoty.
Berdych siła uderzeń jak przed kontuzją, trochę pokracznie porusza się po korcie mam wrażenie (nie żeby kiedykolwiek w tym brylował). Edmund na razie za bardzo nie przeszkadza.
Ciężko powiedzieć. Ewidentnie daleko od optymalnej formy, ale też zagadką jest, na ile Berdych jest gotowy na granie do 3 wygranych setów. Swoich pieniędzy bym nie postawił.Myślisz że da radę ugrać jednego seta , chodzi mi o Edmunda .
Jak na razie to go miażdży .Ciężko powiedzieć. Ewidentnie daleko od optymalnej formy, ale też zagadką jest, na ile Berdych jest gotowy na granie do 3 wygranych setów. Swoich pieniędzy bym nie postawił.
Wstrzymałbym się, rok temu dostawał już 0-2 z Boltem i wyciągnął jeszcze. Dziwny to był mecz...Troicki bez formy, zupelnie oddal ten mecz.
Oby bo kończy mi fajne ako .Edmund 3. set @3,35
Jak każde duże, sportowe wydarzenie.Te wielkie szlemy to niezłe żniwa dla buków.
No inaczej go nazwać się nie da , spapral takie fajne ako .Edmund kandydat na frajera dnia, najpierw niewykorzystana piłka setowa, a potem oddanie gema z 40-0. ????
Niszczy go Ebden oby tylko Niemiec nie skreczowałDobra to i ja coś zagram Ebden po mecz 4.20