>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mulhouse -8,5 @1,80✅
Police - Bydgoszcz set z najwyższą suma pkt u47,5 @1,74⛔
Budejovice u75,5 @1,38✅
Stuttgart u75,5 @1,64✅
Paris- Le Cannet o3,5 @1,48✅
Malta - Cypr u60,5 @1,86✅
Wlk. Brytania -5,5 @1,55✅
Herrsching @1,21✅
Ako: 36,6
Takie piękne ako na kilka tysięcy uwalone przez 1 pkt w 1 secie Polic :headbang:

Otrzymane punkty reputacji: +8
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Takie piękne ako na kilka tysięcy uwalone przez 1 pkt w 1 secie Polic :headbang:
Tak tylko zapytam, bo widzę, że nie pierwszy raz jeden mecz. Rozumiem,że fajnie wygrać takie ako, ale nie lepiej singlami wchodzi w takie rzeczy. Zysk byłby zacny i tak. Pozdro

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Tak tylko zapytam, bo widzę, że nie pierwszy raz jeden mecz. Rozumiem,że fajnie wygrać takie ako, ale nie lepiej singlami wchodzi w takie rzeczy. Zysk byłby zacny i tak. Pozdro
Grając takie typy singlami czy dublami jest mało opłacalne bo wystarczy że jeden czy dwa nie wejdą i praktycznie się jest na zero lub minus. Takie tasiemki gram po kilka stowek i co jakiś czas wpada ładny zarobek choć ostatnie kilka dni to same pechowe kuponiki Ale mam nadzieję że od AO los się odwróci.
Nie, że coś ale jakaś kontra Panie kochany?
Jak kontre jak mecz polic byl w środku kuponu. Nic trudno, żal pozostaje ale walczymy dalej.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Grając takie typy singlami czy dublami jest mało opłacalne bo wystarczy że jeden czy dwa nie wejdą i praktycznie się jest na zero lub minus. Takie tasiemki gram po kilka stowek i co jakiś czas wpada ładny zarobek choć ostatnie kilka dni to same pechowe kuponiki Ale mam nadzieję że od AO los się odwróci.
Jak kontre jak mecz polic byl w środku kuponu. Nic trudno, żal pozostaje ale walczymy dalej.
Dlatego od czasu do czasu gram kupon &quot;na emeryta&quot; gdzie mam ostatni tylko mecz np. w niedzielę w opcji 1,x,2 ????
No wtedy to nie ma opcji, fakt...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom