Nie odpuszczaj. Też nie popieram takiego zachowania.Czekam na kupon "lokate" "grajcie za wszystko" "zagrałem z handi"
????
zara Ci bedzie glupio z tym ciskaniem i sam sie ulotniszCzekam na kupon "lokate" "grajcie za wszystko" "zagrałem z handi"
????
Handi setowe nie weszło, chce zobaczyć czy chociaz kupon puścił z gemowym ????zara Ci bedzie glupio z tym ciskaniem i sam sie ulotnisz
ja pogralem na win bo takiego posta zobaczylemHandi setowe nie weszło, chce zobaczyć czy chociaz kupon puścił z gemowym ????
:champagne:????Berdych @1,64 przy 0:3
NedzaRPA-Nigeria U20 btts
@2.28 u
To było do przewidzenia ????Coś nie wklejaj , chyba zemdlał z wrażenia.
Jeżeli będzie 3 mapa?możecie tu już nie robić śmietnika od dwóch dni?
North @ 1.90
uni
no bardziej im ufam na inferno
jeli juz miszczunio to z punktowym nie gemowym, dzieciarnia przegrala za duzo monety i nie moze przebolec niech mod usuwa te posty w koncuHandi setowe nie weszło, chce zobaczyć czy chociaz kupon puścił z gemowym ????
Wyjdz z tego forum i nie wracaj, z wszystkimi spiny masz i się wymądrzasz, pokaz swój kupon kozakujeli juz miszczunio to z punktowym nie gemowym, dzieciarnia przegrala za duzo monety i nie moze przebolec niech mod usuwa te posty w koncu
Szkoda bo była runda na 16:12 i North na force ugrali z cz'tkami
JAME uratował ich cudem 2 razy ;pJeżeli będzie 3 mapa?
a co Jame ugrał ostatnią rundę na cache w clutchu 3vs1 ????Szkoda bo była runda na 16:12 i North na force ugrali z cz'tkami