Trochę nerwowo ale dociągnęliCS:GO
Navi vs Heroic
3 mapa Heroic
@2.75
STS
Navi - heroic:
Heroic wygra @4.1
Heroic 2 mapa @3.05
Heroic wygra 2:0 @11.25
Wiem że heroic ma swoje problemy, dopiero zawodnika dodali nowego, ale navi dopiero zaczyna ten sezon. 45 dni bez oficjalnego meczu. Zalowalbym gdybym nie spróbował. (I tak wiem ze ostatni rok największe sukcesy mieli wlasnie na początku sezonu, ale to jest dosłownie początek początek ???? )
Są ustawki w tenisie Troicki ze swoją dyskwalifikacja jest najlepszym przykładem tam gdzie kreci się gruba kasa nigdy nie będzie czystoSkoro wszedzie sa ustawki to jaki jest sens grania u bukow, gdzie tu nikt na forum nie ma info z pierwszej reki? Mi sie wydaje po prostu, ze ludzie zwalaja wine za porazke "bo tam byl walek" bo im latwiej to zrozumiec i przyjac do wiadomosci niz to ze dali hujowy typ/ sie nie znaja.
Skoro lepszy gracz, który posiada BARDZO DOBRY serwis, wygrywa łatwo 4-0 a przegrywa 5-7 w kraju postkomunistycznym, gdzie łapówki są pewnie cały czas na porządku dziennym to ciężko to zrozumieć w sposób, który ty podałeś.Skoro wszedzie sa ustawki to jaki jest sens grania u bukow, gdzie tu nikt na forum nie ma info z pierwszej reki? Mi sie wydaje po prostu, ze ludzie zwalaja wine za porazke "bo tam byl walek" bo im latwiej to zrozumiec i przyjac do wiadomosci niz to ze dali hujowy typ/ sie nie znaja.
Polać mu.Skoro wszedzie sa ustawki to jaki jest sens grania u bukow, gdzie tu nikt na forum nie ma info z pierwszej reki? Mi sie wydaje po prostu, ze ludzie zwalaja wine za porazke "bo tam byl walek" bo im latwiej to zrozumiec i przyjac do wiadomosci niz to ze dali hujowy typ/ sie nie znaja.
Wiadomo, w kobiecym tenisie takie cos to na porzadku dziennym wiec czasem i w meskim tenisie sie to moze zdarzyc.Skoro lepszy gracz, który posiada BARDZO DOBRY serwis, wygrywa łatwo 4-0 a przegrywa 5-7 w kraju postkomunistycznym, gdzie łapówki są pewnie cały czas na porządku dziennym to ciężko to zrozumieć w sposób, który ty podałeś.
Jest 1.95Cassino/Lechemia 2 set
Jak rywalki ugraja gema serwisowego będzie 1.8 najmniej
1:1 ????
Dokładnie Berdych 1.13 było, wszystko w aut wali, a serwis każdy w siatkę, przypadek ? ????Bachinger 2.34 bo Berdzio sprzeda bo kurs 1.13 to śmiech :cwl:
Jest 1.95