nole
Forum VIP
Uchida 2 set @ 1,90 @ fb
Szybko go ogarnął.
Uchida 2 set @ 1,90 @ fb
1:1 ????Szkocka liga rezerw
Airdreonians - Ayr powyżej 1,5 gola 2.15 etoto
11-9 na inferno to za mało :/Chaos @ 2.61
Uchida mecz @ 2,20 @ fb
Inwestuje w niego. Prowadzi prawie każdą wymianę, a ten Amerykaniec tylko wychodzi serwisem co chwila z opresji.
Jaki sens ma rozliczanie przed końcem?
Jednak serwis go zabił.
5-5
Jednak serwis go zabił.
Po raz kolejny rozliczasz przed końcem meczu...A już z 1-4 jest po 5...
Jednak serwis go zabił.
Przegra Uchida. Dlatego rozliczam ????Po raz kolejny rozliczasz przed końcem meczu...A już z 1-4 jest po 5...
To akurat jest irytujące.Dopóki mecz się nie skończył wszystko jest możliwe a szczególnie w tenisie każdy wynik można odwrócić.Pisałem już o Callerim z Koubkiem 6-0 5-0 40-15... a potem czułem się jakby ktoś ukradł mi 1000zł,bo na około tyle była dubla którą mi kończył.Przegra Uchida. Dlatego rozliczam ????
Boom mamy toToronto - Anaheim
Over 2.5 gola w 2 tercji kurs: 2.54
Larkspur już 3 razy gadał że Brazyli nie będzie ruszał A dalej w to brnie....brak konsekwencji. Ale znam to z autopsjiTo akurat jest irytujące.Dopóki mecz się nie skończył wszystko jest możliwe a szczególnie w tenisie każdy wynik można odwrócić.Pisałem już o Callerim z Koubkiem 6-0 5-0 40-15... a potem czułem się jakby ktoś ukradł mi 1000zł,bo na około tyle była dubla którą mi kończył.
Ujeba... sporo na tej perełce Larkspura więc można iść spać.Nie jestem nawet zły a śmiać mi się chce