kokon303
Użytkownik
Under Mediolan nastrzelał się w meczu z Benevento i możliwe, że do końca sezonu im to wystarczyCiekawe, czy kolejne 90 min dziś wystarczy, aby Inter chociaż jednego gola trafił, czy znów zagrają na 0:0.
Under Mediolan nastrzelał się w meczu z Benevento i możliwe, że do końca sezonu im to wystarczyCiekawe, czy kolejne 90 min dziś wystarczy, aby Inter chociaż jednego gola trafił, czy znów zagrają na 0:0.
Kilkanaście break-pointów, żadnego nie wykorzystał:facepalm:,sam przy tym żadnego nie dał rywalowi, przegrał tie-breaka jak frajer ale przy meczowej wreszcie przełamał.????To czekam teraz na Vanniego.Mój bet dnia.Jak zagra na poważnie to powinno być izi. Lubi i potrafi grac na hali w przeciwieństwie do rywala. A forma też powinna być, prowadził w AO 2-0 w setach z Carreno -Bustą, który potem przegrał pechowo tez w 5 setach z Nishikorim.
Pograłem na nieg jak rano o nim wspomniałeś, śledziłem trzeciego seta i rzeczywiście strasznie męczył, kilkanaście tych bp, a przełamał bo rywal zrobił DF, ale mnie rozbawił na sam koniec bo pięść zaciskał mocno po tym DFieKilkanaście break-pointów, żadnego nie wykorzystał:facepalm:,sam przy tym żadnego nie dał rywalowi, przegrał tie-breaka jak frajer ale przy meczowej wreszcie przełamał.????
Ale dziś, czy jeszcze w tym sezonie ? ????Inter wciśnie czy nie ? ????
Już rozliczam na minusRijeka - Gorica 1X 2.20 etoto
Capitals - Bruins BTS w 1 tercji @2,55 uni