Ja to żałuję jak cholera, że nie wziąłem -2,5g na Kangura...Betsafe dał taki piękny kurs...Brawo Simon. Oddawać serwis przy pierwszej szansie a samemu ani raz Alexa nie złamać. Opelka już więcej pokazał. Taki piękny kupon wtopil ????
Miałem o20,5 które zamykalo ako 33 I gość zagrał jak amator. Czarna lista i mam nadzieję że się szybko z kortów zawinie bo tych balonów to nie idzie oglądać.Ja to żałuję jak cholera, że nie wziąłem -2,5g na Kangura...Betsafe dał taki piękny kurs...
Zluzuj majtki gościu bo przesadzasz i drażnią mnie strasznie takie teksty i płacze. Oglądać to może nie idzie ciebie. Gdyby Simonek pokrył to by był super a jak już zepsuł nie pierwszy i nie ostatni raz taśmę to jest zerem śmieciem i amatorem a balony to na festynie możesz pooglądać a nie na korcie. Mi również zatopił ako, trudno zdaża się, moja wina bo tak wybrałem. Kangur był lepszy i tyle.i mam nadzieję że się szybko z kortów zawinie bo tych balonów to nie idzie oglądać.
Pierwszy set Barty robiła co chciała, trochę kontowej gry i Petra nie istnieje po za tym dziwnie Czeszka wygląda, tak jakoś bez życia.Co się dzieje z Kvitova ? Do dziś grała pięknie, dziś nic nie gra.
3 dni robocze zwykleIle trwa wypłata z ecopayz na konto bankowe?
poniosło mnieover 6.5 u kngurów
@2.66
Kvitova @ 2.05
Wellington Phoenix - Central Coast Mariners remis @2.95
uni