tez mozesz, ewentualnie z bankomatu, kolo 6% stracisza z tego ecopayz na konto bankowe ?
tak. minus prowizja. chyba że masz kartea z tego ecopayz na konto bankowe ?
KR Reykjavik - Valur Reykjavik, 2 over 1.5 goli, @2.20, 0:0 w 4 minucie, stawka: x2
Gikiewicz Gikiewiczem, ale na ostatnie niecałe 15 minut pograłem sobie jeszcze over 2.5 w meczu i to Union zmarnował setkę w ostatniej minucie :facepalm:Gikiewicz
Fakt.W sumie to tam mogło być 6-7 bramekGikiewicz Gikiewiczem, ale na ostatnie niecałe 15 minut pograłem sobie jeszcze over 2.5 w meczu i to Union zmarnował setkę w ostatniej minucie :facepalm:
Zależy z czego wpłaty były robioneJak konto jest na Ciebie to z Unibetu bezpiecznie możesz zlecić te 10 tys. jednorazowo i nie bawić się w jakieś głupie transze ????
Gratulacje.Traciłem już nadzieję. ????Bragantino - Santos, Both team to score, @2.50, stawka x2
To powinna być łatwa kasa
Bragantino - Santos, Both team to score, @2.50, stawka x2
To powinna być łatwa kasa
FasFAS - BRUJOS DE MARIO CALVO over 2,5 1.70
BRAGANTINO - SANTOS FC over 1,5 1.50
Powodzenia ziomeczki
Niepotrzebnie kolego, do końcowego gwizdka wszystko jest w grze zawsze... ????Gratulacje.Traciłem już nadzieję. ????
Syman @ 2.26
podwójna
przez trustly i przez karteJak konto jest na Ciebie to z Unibetu bezpiecznie możesz zlecić te 10 tys. jednorazowo i nie bawić się w jakieś głupie transze ????
To wypłać na konto bankowe i tyle.przez trustly i przez karte