????????
nic nie smiedzialo ? no prosze Cie...historia , lamali juz ze soba , typ z listy lamakow po miesiacach + Mlada faworyci kurs pre tylko 1.4 , dostali do ht 0;2 , krok po kroku doszli na 3;3 w tym ostatni gol z karnego jeszczenie siedze cale dnie tutaj, nie raz pisalem, ale bez odzewu
uswiadamiam Cie tylko, ze nie kazdy mecz to wał, wiele osob tu pewnie gra Twoje typy takze czasem lepiej nie pogrubiac typow jak sie nie ma pewnosci, ze cos smierdzi w danym meczu, a w Tym nic nie smierdzialo poza tym, ze nadzwyczajniej w swiecie przegrali 1 polowe
powodzenia
HAHA hit to jest to wasze dogadywanie ktore ciagle pozsotaje bez odezwu z goryNajlepszy hit to cały czas powoływać się na BF a stawiać na unibecie, gdzie kursiwa dużo nizsze
Za bardzo się podjarałem, nic z tego nie będzie xD.Zenit dostał w pierwszym u siebie 20:25, w sumie szkoda, że nie zagrałem handicapu na Roeselare. Dzisiaj 4/4, trochę hajsu wpadło to można zaryzykować. Może będą mieć jeszcze jeden słaby set, Belgowie się zepną, a potem Gwiazdeczki się zdenerwują i pocisną ???? .
Zenit 3:2 Roeselare - 4.80.
Panowie, spokojnie - weszlo.. dobrze, nie weszlo probujemy dale, poco te wjazdy? kto gdzie gra i i po jakim kursie? ktos podal typ, bierz, i zaloz sie z kolega o auto. poc o ta klotnia o drobne?HAHA hit to jest to wasze dogadywanie ktore ciagle pozsotaje bez odezwu z gory
ja nic zlego nie robie , wrecz przeciewnie mozna rzec bo duzo osob gra i sobie chwali
wiadome ze 100% to to nigdy nie bedzie
a te docinki sa nie na miejscu , tymbardzie publiczne
a to co podaje jakiego buka to juz tylko moja sprawa. tak narpawde moge nie grac nigdzie tylko podawac tam gdzie kursy sa dla mnie OK. bf i inne strony sluza mi tylko do sprawdzania a nie do gry
koniec
no nie mogę trafić 2 z rzędu od wczoraj, tu było 15-11 i dobry bank a i tak koniec 16-14Unique 2 mapa -3.5 @ 1.85