>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
drexler 570

drexler

Użytkownik
To się jutro zapowiada szlagier Kvitova-Azarenka..Moim zdaniem Aza w dobrej formie, poza kłopotami z serwisem prezentuje się bardzo solidnie.Gasparyan grała przyzwoicie a nie była w stanie zagrozić Białorusince. Jestem ciekawy tego meczu o ile Petra nie zrezygnuje z udziału w tym turnieju.To nie będzie spacerek dla Kvitovej.

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
nie siedze cale dnie tutaj, nie raz pisalem, ale bez odzewu
uswiadamiam Cie tylko, ze nie kazdy mecz to wał, wiele osob tu pewnie gra Twoje typy takze czasem lepiej nie pogrubiac typow jak sie nie ma pewnosci, ze cos smierdzi w danym meczu, a w Tym nic nie smierdzialo poza tym, ze nadzwyczajniej w swiecie przegrali 1 polowe
powodzenia

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
nie siedze cale dnie tutaj, nie raz pisalem, ale bez odzewu
uswiadamiam Cie tylko, ze nie kazdy mecz to wał, wiele osob tu pewnie gra Twoje typy takze czasem lepiej nie pogrubiac typow jak sie nie ma pewnosci, ze cos smierdzi w danym meczu, a w Tym nic nie smierdzialo poza tym, ze nadzwyczajniej w swiecie przegrali 1 polowe
powodzenia
nic nie smiedzialo ? no prosze Cie...historia , lamali juz ze soba , typ z listy lamakow po miesiacach + Mlada faworyci kurs pre tylko 1.4 , dostali do ht 0;2 , krok po kroku doszli na 3;3 w tym ostatni gol z karnego jeszcze
to byl dla Ciebie idealnie czysty mecz? gdyby tak bylo to bym nie gral tego w przerwie przy 0;2 na gospo po kursie @12
mialem to wraz z wygrana Hartbergu z Austrii. ta sama sytuacja , do przerwy 0;2 ale wyszli na 3:2
kurs 10 lapalem i +++
a ta para z Austri tez byla z listy lamakow tych styczniowych

pozdr

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Chłopaki od siatkówki, tak dla próby rzuciłem kilka stówek na belgów w meczu z Zenitem po kursie 11 ale na Sportzonie nie ma transmisji a widzę że belgowie cisną. Czy ktoś może się wypowiedzieć jak to wygląda dziś z Zenitem? Są szanse? Są jakieś nieobecności? Czy w grupie mają pewne pierwsze miejsce? Czy belgowie muszą wygrać czy wystarczą mi 2 sety? Nie znam się zbytnio na siatkówce dlatego pytam. Jakoś mi się przypomniało, że Zenitowi zdarzało się odpuszczać meze gdzie byli faworytem z kursem 1.05 i dlatego zaryzykowałem,. Z góry dzięki

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
na waszej grupie szukamy ustawek wszedzie walki widzicie, widocznie nie byl jak niesiadl i nic konkretnie nie szlo w azji na to, nie znaczy, ze towarzyski i czeska to lamak ma byc, podobnie myslenie bylo w meczu Triglavu i tez remis

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Zenit dostał w pierwszym u siebie 20:25, w sumie szkoda, że nie zagrałem handicapu na Roeselare. Dzisiaj 4/4✅, trochę hajsu wpadło to można zaryzykować. Może będą mieć jeszcze jeden słaby set, Belgowie się zepną, a potem Gwiazdeczki się zdenerwują i pocisną ???? .
Zenit 3:2 Roeselare - 4.80.

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Najlepszy hit to cały czas powoływać się na BF a stawiać na unibecie, gdzie kursiwa dużo nizsze
HAHA hit to jest to wasze dogadywanie ktore ciagle pozsotaje bez odezwu z gory
ja nic zlego nie robie , wrecz przeciewnie mozna rzec bo duzo osob gra i sobie chwali
wiadome ze 100% to to nigdy nie bedzie
a te docinki sa nie na miejscu , tymbardzie publiczne
a to co podaje jakiego buka to juz tylko moja sprawa. tak narpawde moge nie grac nigdzie tylko podawac tam gdzie kursy sa dla mnie OK. bf i inne strony sluza mi tylko do sprawdzania a nie do gry
koniec

Otrzymane punkty reputacji: +6
theboss 199

theboss

Użytkownik
No ja to rozumie, jak w zeszłym roku pytałeś czy granie na BAH jest legalne
Jak robisz z siebie experta to pokaz typ, stawkę i pogadamy, bo tak jak ktoś ci juz kiedyś podliczył, stala stawką takie granie w większości po 1.5, 1,6 dupy nie urywa, a wręcz minus przynosi
Grajc swoje typy na BF i robiąc greeny byłbyś kilka razy więcej do przodu

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Zenit dostał w pierwszym u siebie 20:25, w sumie szkoda, że nie zagrałem handicapu na Roeselare. Dzisiaj 4/4✅, trochę hajsu wpadło to można zaryzykować. Może będą mieć jeszcze jeden słaby set, Belgowie się zepną, a potem Gwiazdeczki się zdenerwują i pocisną ???? .
Zenit 3:2 Roeselare - 4.80.
⛔⛔⛔⛔⛔ Za bardzo się podjarałem, nic z tego nie będzie xD.

bykovic 2,1K

bykovic

Użytkownik
HAHA hit to jest to wasze dogadywanie ktore ciagle pozsotaje bez odezwu z gory
ja nic zlego nie robie , wrecz przeciewnie mozna rzec bo duzo osob gra i sobie chwali
wiadome ze 100% to to nigdy nie bedzie
a te docinki sa nie na miejscu , tymbardzie publiczne
a to co podaje jakiego buka to juz tylko moja sprawa. tak narpawde moge nie grac nigdzie tylko podawac tam gdzie kursy sa dla mnie OK. bf i inne strony sluza mi tylko do sprawdzania a nie do gry
koniec
Panowie, spokojnie - weszlo.. dobrze, nie weszlo probujemy dale, poco te wjazdy? kto gdzie gra i i po jakim kursie? ktos podal typ, bierz, i zaloz sie z kolega o auto. poc o ta klotnia o drobne?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom