Trzeba pamiętać że Juventus z dupy potrafi strzelić i zawsze może być 1:1 mimo że grają kupę. W dodatku tam biega koleś który czasem potrafi zrobić różnice - jeden strzał/podanie i wynik inny. Sporo czasu jeszcze GLbrawo Lazio, zasluzenie, Juve padaka niesamowita
... a miał go w taju na 5:3 i swój serwis... Taylor - Schnur / Schnur 1 set @ 2.65 Uni lekko
25k na koncie. Gratki :champagne::champagne::champagne:Mam 25 kola do wyjecia i zostało mi spotkanie Lazio - Juve powyżej 4.5 kartek. Może w końcu mój szczesliwy dzien.
daj znac jakbys gral bo zbytnio nie mam czasu teraz sprawdzac oferty ????Modric z Carvajalem pracuja na kartke zeby sie wykartkowac przed meczem z Atletico. Do grania over kartkowy pod koniec meczu w kierunku Realu
O tym pisałemTrzeba pamiętać że Juventus z dupy potrafi strzelić i zawsze może być 1:1 mimo że grają kupę. W dodatku tam biega koleś który czasem potrafi zrobić różnice - jeden strzał/podanie i wynik inny. Sporo czasu jeszcze GL
Ja bardziej w stronę Both team to score po @2.20 w 67 minucie
...... Lazio - Juve poniżej 1.5 gola @ 2.17 Uni
Pod koniec na przyczajce zagralem i od razu praktycznie Carvajal dostal za odkopniecie takze nie zdarzylem. Modricia zmienil dziwne.. Moze dlatego ze to pomocnik i duzo nie musi faulowacdaj znac jakbys gral bo zbytnio nie mam czasu teraz sprawdzac oferty ????
No przylansuj sie i wstaw wygrany kupon smialo :sun::bandit:Mam 25 kola do wyjecia i zostało mi spotkanie Lazio - Juve powyżej 4.5 kartek. Może w końcu mój szczesliwy dzien.
Narazie sie coś im nie spieszy z rozliczeniem tego i czekam, przeważnie mecze rozliczali zanim sie mecz skończył.No przylansuj sie i wstaw wygrany kupon smialo :sun::bandit:
No to wiadomo kto dzisiaj stawia:beer::beer::beer: ????Narazie sie coś im nie spieszy z rozliczeniem tego i czekam, przeważnie mecze rozliczali zanim sie mecz skończył.
--- Odpowiedź dołączona, 16 minut temu, Czas odpowiedzi: 25 minut temu --- No to proszę