Brak słów co zrobiła ukrainka. ????Polansky +4,5 @1,72
Laaksonen @1,5
Kostiuk @1,42
McHale +1,5 seta @1,5
Chan/Chan @1,5
Ako: 8,24
Może dziś będzie więcej szczęścia
Ja wplacam i nie ma problemow. Polecam bezpiecznie tez.Korzysta ktoś z trustly? Muszę wpłacić do buka kasę to metodą by móc wypłacić? Mam problemami z ecopayz a trzeba na szybko wyprowadzić gotówę z buka.
Nie widziałem piękniejszego spotkania. Rozumiem że to MŚ ale to jest porażka. Tak wiele dobrych ekip nie może zagrać na turnieju a przyjeżdżają takie kwiatki.Jezeli Katar nie wygrywa ani jednej przewagi z Angolą i rzuca TYLKO 8 bramek do przerwy to nie trzeba tego komentować.Angola miażdży na każdej pozycji Katar
Ja chce wypłacić a nie wpłacić. Pytanie czy muszę wpierw dokonać depozyt by móc wypłacić.Ja wplacam i nie ma problemow. Polecam bezpiecznie tez.
W basel over 0.5 ht 2.60
Ja. Jest ok. Nie ma Co się bać.Korzysta ktoś z trustly? Muszę wpłacić do buka kasę to metodą by móc wypłacić? Mam problemami z ecopayz a trzeba na szybko wyprowadzić gotówę z buka.
Chyba tak ale 100% Nie wiemJa chce wypłacić a nie wpłacić. Pytanie czy muszę wpierw dokonać depozyt by móc wypłacić.
A to nie Katar miał taki super team kiedyś jak był gospodarzem? Jak naturalizowali kilku bałkańców?Nie widziałem piękniejszego spotkania. Rozumiem że to MŚ ale to jest porażka. Tak wiele dobrych ekip nie może zagrać na turnieju a przyjeżdżają takie kwiatki.Jezeli Katar nie wygrywa ani jednej przewagi z Angolą i rzuca TYLKO 8 bramek do przerwy to nie trzeba tego komentować.
Nie mal, że pewne jest że u doktorka będą grane tajbreki, 3/4 może i pięć. Tam to już loteria, więc sam bym brał Huberta, ale ja mam jednak inny pomysł na to spotkanie.Kusi mnie na postawienie na jutro w tenisie na win Kvitowej i Hurkacza, co o tym myślicie? Proszę o rady i opinie !!!