Miałem właśnie pisać to samo.mam nadzieję że buki wystawia kursy jako faworyta DjokovicaNadal w tej dyspozycji skończy Djokovica w maks 4 setach, z całym szacunkiem i sympatią do Novaka.
Hatayspor - Istanbul Basakehir, Both team to score, @1.90, stawka x2, 0:0 w 1 minucie
Bhayangkara powinna zrobić over
Nie skreczuje, trzeba mu przyznać że ma chłopak jaja i w ważnych momentach trzymał się dzielnie.Nie widac było po nim oznak zmęczenia, przegrał po prostu sportowo z wielkim mistrzem.Żeby tylko teraz Stafanos nie skreczowal
jednak szybko pozamiatałNa mecz Greka z Byczkiem próbuję over 163.5 minuty @ 1.9 wierzę, że Grek może urwać seta a nawet jeśli nie da rady to myślę, że może być sporo gemów na przewagi
Dokładnie Szkoda naprawdę mi greka bo ugral w sumie nawet mniej niż jego poprzednicy we wcześniejszych rundach napewno go to wku#@iaNie skreczuje, trzeba mu przyznać że ma chłopak jaja i w ważnych momentach trzymał się dzielnie.Nie widac było po nim oznak zmęczenia, przegrał po prostu sportowo z wielkim mistrzem.
Hungkuk 3:1 1.74 !!Hungkuk - Daejon 2 @1,85
nie wiem skąd ten kosmiczny kurs jak Hungkuk to odpuszcza dzis ewidentnie. No ale jak daja zarobić duzo kasy to trzeba korzystac
1:2 BhayangkaraPSBL Langsa - Bhayangkara, 2 over 1.5 goli, @1.80, stawka x2
edit
A szybki strzał na szybką kase po @2.75 to over 2.5 goli w pierwszej połowie w Australii u kobietek 1:1 w 33 minucie