Hc w stronę Francuza obowiązkiemWyczuwam płacz forumka po meczu Raonic-Pouille ????
Ja z pewnością pogram za worek piłek czysty win Francuza, dam mu drugi raz szansę.Hc w stronę Francuza obowiązkiem
lekko nie byłoo 22.30
Newport beach kobiety
Rueffer - Chang 1.79
Niemka na hardzie 5/3 w calej karierze poki co, Chang 113/65. Jedna nie grywa na hardzie tak jak druga na clayu. Niejest to zaden wyznacznik ale Chang w tym roku dwa mecze juz grala jeden wygrala drugi przegrala z Scholl 4-6 5-7. Niemka jeszcze bez oficjalnego meczu w tym roku. Upodobanie do nawierzchni jednej i dwa rozegrane mecze to bedzie na plus w tym meczu. Przejrzalem z kim obie sie ostatnio spotykaly i mysle ze warto sprobowac.
dzien wczesniej kazdy gral Corica po 1.3 nic nie pisalem ale nie pasowalo mi to po takim kursie Raonic go pacnie lekko 3-0 jak powacha bp to bedzie cud a Poullie potrafi na serwisie dac ciala ze 2 razy w secie wiec ten dodatni hc to nie wiem, nie patrzylem na kursy ale mysle ze Raonic go ogra jakimis 4-5 gemami na lekkoHc w stronę Francuza obowiązkiem
FC Basel 1893 - FC Krasnodar towarzyski na neutralu to spróbuje lekko bts po 2,85
Kuzbass 3.85
moze ustawka
dzis wyplacilem 1k za 50zl bonusowe,. tylko przed wplata zweryfikuj nr telefonuPanowie, grał ktoś z Was w tym PZbuk? Wystarczy wpłacić 50zł i dostaje się freebet 50zł z automatu, niezależnie czy zakład wejdzie czy nie? Czy tylko jak nasze 50zł przegramy?
Korea - Bahrajn over 12.5 rożnych 2.23 Uni
zostało 18 min + doliczony - realnie bo spotkanie się otworzyło
Esbjerg - Kolding IF 2.00
Liczba goli w 1. połowie więcej niż 0.5