czysto teoretycznie powinni spokojnie, ale kontrę tak czy tak zagrać wypadaPany ogarnie Barcelona handicap -1 ? Zamyka mi fajny kupon ++++++++++
Ogarnie, zjedzą ich bo jedna z dwóch porażek w tym sezonie to z Betisem u siebie z właśnie z nimi na wyjeździe 1-2 wiec dziś będzie rzeź..ale co mnie dziwi to na plus 2,5 gola Barcelony u niektórych bukmacherów kurs rośnie..Pany ogarnie Barcelona handicap -1 ? Zamyka mi fajny kupon ++++++++++
Valverde pewnie jeszcze sam nie wie kogo wystawi...zaczyna sie wielka rotacja wszystkich poza Messim i Rakiticiem ???? . Stad spadki, moze zagrac MalcolmOgarnie, zjedzą ich bo jedna z dwóch porażek w tym sezonie to z Betisem u siebie z właśnie z nimi na wyjeździe 1-2 wiec dziś będzie rzeź..ale co mnie dziwi to na plus 2,5 gola Barcelony u niektórych bukmacherów kurs rośnie..
I pyk, Arthur, Busquets i Alena oORakitić to myślę, że nawet by grał z gorączką i pucharze z 4 ligowcem ????
Przesadza Ernesto z Chorwatem, tak mówi, że czuję się dobrze, ale MŚ i ten sezon wyjdą w końcówce tego na kluczowe spotkania w LM, takie moje małe zdanie.
I dobrze, Ivan to niech jedzie na wakacje 2 tygodniowe ????I pyk, Arthur, Busquets i Alena oO
Messi na ławce dzisiaj, pewnie dlatego kursy rosną.I dobrze, Ivan to niech jedzie na wakacje 2 tygodniowe ????
Co do Messiego to robotów nie ma potrzeby oszczędzać
na pewno dlatego, ale w razie potrzeby wejdzie, ale wątpię, że takowa będzie i pewnie przesiedzi cały.Messi na ławce dzisiaj, pewnie dlatego kursy rosną.
:gool:
Gent na , ale u Francuzów to za cholere dwóch goli nie będzie. Przecież to poziom podwórkowej piłki ????Bordeaux - Dijon @ under 1,5 gola @ 2,50 @ FB
KAA Gent - RSC Anderlecht @ under 0,5 gola @ 2,10 @ FB
16-5 16-8cs
Vitality @4,7
jak valde znowu zakręci wynik podobny do tego z pierwszej mapy (40-13) to będzie szybkie 2-0, jeżeli nie i Zywoo się obudzi to jeszcze powalczą. Nuke zaczynają po teoretycznie łatwiejszej stronie, nic straconego.