>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Za chwilę rusza spotkanie Tureckiej dywizji kobiet w siatkowke Besiktas - Eczacibasi . Faworytkami oczywiscie liderki ligi przyjezdne . Ja natomiast zrobilem wglad na h2h (wiem nie ma co patrzec na to ale jednak troszke przykulo mi to uwage ) i bede skupial sie na secie dla Besikatsu . Mysle , ze handi setowe +2,5 mozna pograc i tez tak zrobie tylko jeszcze Betsafe nie wrzucil spotkania na live .
Ok jest juz przy 0:3 w pierwszym secie handi setowe na Besiktas +2,5 po @2,68 Betsafe . Mysle , ze seta moga ugrac a kurs fajny i przyjemny .
I dw Eczacibasi 3:1 @3.65 Betsafe.
Ehh nawet nie powachaly seta , a już myślałem że w trzecim jak zaczęły odrabiać i bodajze z 3:11 doszły na 2 pkt tylko straty to będzie ten set ale szybko mnie ogarnęły . No cóż bywa 2x⛔ i trzeba walczyć dalej .

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Augsburg - Straubing 1
Schwenninger - Koelner 2
Klagenfurt - Villach 1
Salzburg - Bozen 1
Lulea - Timra 1
Fenerbahce - Real Madryt -171.5
Litvinov - Chomutov 1
HPK - Vaasan 1
Grane AKO 38.29 + dublami.
Podbijam, moze ktos skorzysta

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Wade uwalił 5 meczowych w tym 2topy, przypajacował z publicznością i go wygwizdali i już w deciderze było kwestią czasu, że odda. Jeszcze się zebrał cudem na zostanie w secie to go wybuczeli i 3 lotki zmarnował.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jaroslaw - Spartak @ ponizej 4,5 gola @ 1,45
Za wiekszy pieniadz
3 goli to oni nie trafia w 3 tercji ???? Bardzo dobry temat na undery ta liga rosyjka.
SKRA - Bydgoszcz @ 3 sety @ 1,30
Bydgoszcz to cieniza. Oni nawet jak prowadza 15 punktami w secie to i tak go oddadza ????
Pewniak do dubla.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Nigdy nie myślałem, że dożyję czasów że Japonia w ręczną będzie z nami grała jak równy z równym. Zawsze możemy towarzysko pograć z Madagaskarem lub z Wyspami Salomona ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom