Mogłem zostać tylko przy DarcieJoyce - Wade / Wade highest checkout powyżej 120,5
Avtomobilist Yekaterinburg - Dinamo Mińsk / powyżej 3,5
AKO: 2,89 w Betsson
Ehh nawet nie powachaly seta , a już myślałem że w trzecim jak zaczęły odrabiać i bodajze z 3:11 doszły na 2 pkt tylko straty to będzie ten set ale szybko mnie ogarnęły . No cóż bywa 2x i trzeba walczyć dalej .Za chwilę rusza spotkanie Tureckiej dywizji kobiet w siatkowke Besiktas - Eczacibasi . Faworytkami oczywiscie liderki ligi przyjezdne . Ja natomiast zrobilem wglad na h2h (wiem nie ma co patrzec na to ale jednak troszke przykulo mi to uwage ) i bede skupial sie na secie dla Besikatsu . Mysle , ze handi setowe +2,5 mozna pograc i tez tak zrobie tylko jeszcze Betsafe nie wrzucil spotkania na live .
Ok jest juz przy 0:3 w pierwszym secie handi setowe na Besiktas +2,5 po @2,68 Betsafe . Mysle , ze seta moga ugrac a kurs fajny i przyjemny .
I dw Eczacibasi 3:1 @3.65 Betsafe.
Podbijam, moze ktos skorzystaAugsburg - Straubing 1
Schwenninger - Koelner 2
Klagenfurt - Villach 1
Salzburg - Bozen 1
Lulea - Timra 1
Fenerbahce - Real Madryt -171.5
Litvinov - Chomutov 1
HPK - Vaasan 1
Grane AKO 38.29 + dublami.
3 goli to oni nie trafia w 3 tercji ???? Bardzo dobry temat na undery ta liga rosyjka.Jaroslaw - Spartak @ ponizej 4,5 gola @ 1,45
Za wiekszy pieniadz
To trzeba mieć pecha wyjątkowego, aby w tej lidze w doliczonym czasie 2 gole padły ????2:1 gole 91i 99 min
2:1Al Wahda Mecca over 1.5 gola
@3.18
Jak Szejkowie ustawiaja sobie mecz to i cuda się zdarzają ???? ????To trzeba mieć pecha wyjątkowego, aby w tej lidze w doliczonym czasie 2 gole padły ????
Bydgoszcz siatka +2.5 seta@ 1.75
tam pech wały pewnieTo trzeba mieć pecha wyjątkowego, aby w tej lidze w doliczonym czasie 2 gole padły ????