On nie powinien być zwolniony tylko cytując klasyka...dyscyplinarnie wyje...any. Świetna wiadomość.Mourinho zwolniony!
To i tak nic nie zmienia ????
On nie powinien być zwolniony tylko cytując klasyka...dyscyplinarnie wyje...any. Świetna wiadomość.Mourinho zwolniony!
To i tak nic nie zmienia ????
To już wiadomo z kim KEPCO wygrali pierwszy mecz w sezonie 2x .KB Stars wygra mecz @1,72 i DW 3:1 @2,7 Betsafe.
a miałem dać zwycięstwo. Brakło odwagi
Ja wlasnie doslownie zrobilem przelew przez ta sama opcje jakies 15 minut temu i wszystko ok . Kurcze nie wiem ile sie czeka nigdy nie potrzebowalem pomocy od nich i nie pisalem . Chcialem tylko Ci napisac , że u mnie wszystko ok bylo .Pisał ktoś z was kiedyś do Skrilla przez tą zakładkę: "Moje sprawy" długo się czeka na odpowiedź? bo kurde zrobiłem depo na Skrilla przez Trustly i kasa z konta poszła, a na Skrillu nic nie ma ... . Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.
e:
Sorry przez Rapida robiłem depo, nie przez Tustly.
Nie wiem , czy jest jeszcze aktualny ale powinien byc :Pisał ktoś z was kiedyś do Skrilla przez tą zakładkę: "Moje sprawy" długo się czeka na odpowiedź? bo kurde zrobiłem depo na Skrilla przez Trustly i kasa z konta poszła, a na Skrillu nic nie ma ... . Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło.
e:
Sorry przez Rapida robiłem depo, nie przez Tustly.
emocje jak na grzybachover 9,5 rr 2,75 w KMŚ Esperance Tunis - Guadalajara
Branislav Ivanović oraz Martin Skrtel znajdują się na liście życzeń Barcelony – informuje katalońska rozgłośnia radiowa RAC1
:cwl:
Trentino 2.25 bet365 3/10
Nie ma szans...Al ain to dziś weźmie
Ruskie maja.