marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
bez Kurka bez szans ????Onico -2,5 seta @3,05
bez Kurka bez szans ????Onico -2,5 seta @3,05
@1.90FC Twente - NEC, 1 over 1.5 goli, @1.90, 0:0 w 17 minucie
Plus ewentualnie do ako
PSV II - Almere City, over 2.5 goli, @1.65, 0:0 w 18 minucie
Borussia - BM over 0.5 (ht) @1,74
25' 0:0
Chcieli go zagranicą ale jednak wolał zostać w Polsce.Trenował przecież trochę z Treflem i czekał na oferty.Może mi ktoś wytłumaczyć jedną rzecz, nie siedzę w siatkówce, stąd to pytanie. Dlaczego kurek wybrał grę w ONICO, nikt go za granicą nie chciał? Parę newsów było, że niby mu sypiną kasą a tu na Warszawie się skończyło
i teraz "LeBron" James mu za 3 sprzed nosa ????jak mnie ten Calathes delkatnie mówiąc, denerwuje to głowa mała, gość zamiast ich ciągnąć do górny to robi to w przeciwną stronę
Na do widzenia ...i teraz "LeBron" James mu za 3 sprzed nosa ????
To jest idiota. Trzyma śmieć do 2/3 sek a później nie wie co zrobić i panicznie oddaje na oślep a o głupich stratach nie wspomnęCalathes to marna podróbka rozgrywającego Olympiakosu i żywej legendy.
NIgdy tego grajka z panaty nie trawiłem, jak zaczyna ceglić to nie odda piłki tylko dalej cegli
A teraz faul i pretensje. ŻenadaTo jest idiota. Trzyma śmieć do 2/3 sek a później nie wie co zrobić i panicznie oddaje na oślep a o głupich stratach nie wspomnę
Panata 2,6
Nie wiem, czy nie za wcześnie ich skreśliłem... Walczą. Już tylko punktA teraz faul i pretensje. Żenada
Panathinaikos +5.5 @1,92
56:64 po III kw.