>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [83]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Niby najlepsza liga swiata a akcje jakich nie ma nawet u nas w 2 lidze.
Suns handlowali w nocy Ariza do Waszyngtonu, z udzialem Grizzlies, z ktorych do Suns mial trafic Brooks.
W ostatniej chwili Phoenix sie zorientowalo, ze Memphis im daje nie tego Brooksa, ktorego chca ????
Szkoda, ze nie podpisali papierow i nie zorientowali sie dopiero jakby Marshoon przylecial do Phoenix grac ????

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Ten olympiakos w kosza to tak na poważnie ?
No odpuściły, wszyscy madrzy w końcówce jak już jest po ptakach. Szkoda bo obie ekipy ostatnio grały w pucharach, ławka Niki nie istnieje i gdyby nie ich masa dziś pkt osobistych to bet miałby rację bytu. Nie wiem czy wiesz ale Oly wygrywała at home z Niki 30+ na lekko . Dziś zawiodły ale cóż...życie.
✅
✅✅✅na suchy las :dance:
Na dziś: Fenerbahce -18 1.85 ✅:wait:
Fenerbahce ✅+ Neptunas -5 ah 1.96 ako
Olympiakos -28 ah 1.88⛔⛔????
Live kosz
⛔
✅✅:footballfail::footballfail::footballfail:
Olympiakos -17 ah 1.88 grubo⛔Nie wiem jak one 1 Q przegrały z tą para olimpiadą z Laukadas

Otrzymane punkty reputacji: +7
adam68-a1 43

adam68-a1

Użytkownik
No odpuściły, wszyscy madrzy w końcówce jak już jest po ptakach. Szkoda bo obie ekipy ostatnio grały w pucharach, ławka Niki nie istnieje i gdyby nie ich masa dziś pkt osobistych to bet miałby rację bytu. Nie wiem czy wiesz ale Oly wygrywała at home z Niki 30+ na lekko . Dziś zawiodły ale cóż...życie.
Spokojniee, to nie był atak z mojej strony na Ciebie ;) chodziło mi o ich grę bardziej

X 357

xxxl

Użytkownik
Niby najlepsza liga swiata a akcje jakich nie ma nawet u nas w 2 lidze.
Suns handlowali w nocy Ariza do Waszyngtonu, z udzialem Grizzlies, z ktorych do Suns mial trafic Brooks.
W ostatniej chwili Phoenix sie zorientowalo, ze Memphis im daje nie tego Brooksa, ktorego chca ????
Szkoda, ze nie podpisali papierow i nie zorientowali sie dopiero jakby Marshoon przylecial do Phoenix grac ????
Zwiększają się szanse Lakers na powrót Arizy do nich KCP oferowany w tej wymianie - tylko musza znależć trzeciego chętnego, który odda rozgrywającego Suns

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
over 0.5 w Vigo @1.83
⛔⛔omg, Celta 10 roznych, slupek w 73 minucie i kilka innych okazji, daremnie, tymbardziej ze pograne dosyc grubo juz w 12 municie powinien byc gol.
no nic to teraz City 1.gol w 1.pol @1,54 grubas, jak to nie wejdzie to dluzsza przerwa.

kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
⛔⛔omg, Celta 10 roznych, slupek w 73 minucie i kilka innych okazji, daremnie, tymbardziej ze pograne dosyc grubo juz w 12 municie powinien byc gol.
no nic to teraz City 1.gol w 1.pol @1,54 grubas✅✅, jak to nie wejdzie to dluzsza przerwa./QUOTE]
✅✅ dzieki Panie Jesus:eek:kay:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom