nie bo zagralem xdA Marilia ? Z ciekawości wlazla czy nie ?
nie bo zagralem xdA Marilia ? Z ciekawości wlazla czy nie ?
ja dobrze o tym wiem , ale wplata w tej minucie 4000e to napewno nikt od tak sobie tego nie rzucil.nie załamuj mnie - swieża wpłata
tam jest ponad 400k obrotu, takie 4k to wchodzenie i wychodzenie z rynku po zlapaniu paru ticków
na over 2.5 maasz ponad 550k obrotuja dobrze o tym wiem , ale wplata w tej minucie 4000e to napewno nikt od tak sobie tego nie rzucil.
aktualnie na rynku 2.5 jest 260tys a caly rynek meczowy to ponad 800tys
poczekamy zobaczyymy co bedzie
aha, ja nie neguje, ze over nie wejdzie ale takie pisanie, ze poszła wpłata 4k na over i granie pod to, to k... kryminał jestna over 2.5 maasz ponad 550k obrotu
Sporting Gijon - Valencia, 1 over 1.5 goli, @4.00, 1:1 w 67 minucie
Informacje o stawkach, obrotach z jakiej strony czerpiecie?na over 2.5 maasz ponad 550k obrotu
aha, ja nie neguje, ze over nie wejdzie ale takie pisanie, ze poszła wpłata 4k na over i granie pod to, to k... kryminał jest
i po napisaniu posta obrót juz ponad 640k
myslisz ze ktoś gra to na over czy under??
ta kasa idzie tylko i wyłącznie na handel
chłopie ale ja nie neguje tego, tylko tłumacze ze ta kasa idzie na handel, przy takim czasie gry w ciagu dwóch trzech minut lapiesz 10-20 ticków i robisz all greena, i tak sie tam kasa mieleA jednak miał rację.
Gijon - Valencia
over 2.5 @1.65 uni
swieza wplata , wlasnie jakies 4000e poszlo
Chłopie odpuść mi, ja zdania na ten temat nie mam i nie chcę się wypowiadać nawetchłopie ale ja nie neguje tego, tylko tłumacze ze ta kasa idzie na handel, przy takim czasie gry w ciagu dwóch trzech minut lapiesz 10-20 ticków i robisz all greena, i tak sie tam kasa miele
Co Ty cpasz ? ????Ej, jednak nie ma gola
daltego tłumacze: po chłopsku dajesz back na over za 4k po np 1.8 i po trzech, czterech minutach robisz lay po 1.7 masz 400 na czysto, które nastepnie rozkładasz na under i wychodzisz ok 200 na plusie bez wzgledu na to czy bedzie over czy underChłopie odpuść mi, ja zdania na ten temat nie mam i nie chcę się wypowiadać nawet
Real over 8.5 trojek z canaria 1.85
Mają do HT 4 value do tego przegrywają będą walić za 3
Kosz
Póki co 12/4
a jak sobie wyobrażasz wpisywanie tutaj gry kiedy np w krykiecie na jeden mecz zawieram 30-40 zakładów, wchodzac i wychodząc z rynku ???
2:1
a co do The Boss to wiesz , kazdy ma swoje sposoby , moje od dluzszego czasu sie sprawdzaja i nie narzekam , po za tym mozesz cofnac sie wstecz w moich postach
ale od Ciebie dotad nie nie widzialem ale jesli bardziej sie na tym znasz , zapraszam do aktywnosci tutaj